Antena Meniu Search
x

Şofer, la un pas de moarte după ce s-a urcat băut la volan şi a făcut prăpăd pe o stradă din Botoşani. Era atât de beat încât nu a putut sufla în etilotest

S-a urcat băut la volan şi a provocat un accident care putea să-i fie fatal. Un bărbat de 44 de ani, care se deplasa cu viteză pe strada Cişmea, din Botoşani, a izbit, ieri, o maşină parcată pe marginea drumului, după care a pătruns pe contrasens şi a lovit violent gardul unei gospodării.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 08:20

Vezi și

În urma impactului puternic, bărbatul a rămas blocat în maşină. La faţa locului, au intervenit un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD.

Fiind într-o stare avansată de ebrietate, şoferul nu a putut să sufle în aparatul etilotest, astfel că i-au fost preluate probe de sânge.

Ulterior, a fost transportat la spital cu mai multe răni, pentru a primi ingrijiri medicale. Poliţiştii fac cercetări pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Şofer, la un pas de moarte după ce s-a urcat băut la volan şi a făcut prăpăd pe o stradă din Botoşani. Era atât de beat încât nu a putut sufla în etilotest