Antena Meniu Search
x

Ramona, o tânără de 28 de ani din Brașov, s-a aruncat în gol de la etajul 5 după ce a devenit mamă. Gestul i-a șocat pe membrii familiei

Dramă într-un cartier rezidenţial, din Braşov. O femeie de 28 de ani, proaspătă mămică, şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la etajul 5 al blocului în care locuia. Anchetatorii iau în calcul toate variantele, însă spun că, cel mai probabil, femeia şi-a pus capăt zilelor. Detalii cu un puternic impact emoţional.  

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 26.04.2024, 08:10

Vezi și

Ramona, o tânără de 28 de ani care a născut de curând, locuia într-un bloc din cartierul rezidențial situat în nord-vestul municipiului Brașov. Nimic din comportamentul ei din ultimele zile nu le-a dat celor din jur motive să se gândească la un astfel de gest necugetat.

  • Claudiu Loghin, reporter Observator: Anchetatorii au găsit două scaune de mici dimensiuni, pe podestul situat între etajele patru și cinci al blocului în care locuia femeia. De asemenea, anchetatorii au ridicat urme de pe rama şi tocul geamului prin care presupun că ar fi căzut în gol femeia.

Vestea că Ramona s-a stins i-a șocat pe membrii familiei și pe cunoscuți

  • Vecin: Pe internet a apărut deja un articol că s-au consumat droguri. Nu se consumă droguri. Fata nici măcar nu fumează. Nici nu a fumat săraca, Dumnezeu s-o ierte.
  • Radu Nastac, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov: Se analizează inclusiv varianta unui suicid. La acest moment nu apar indicii în sensul în care ar fi fost precedat incidentul de varii acte de agresiune.

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat mai exact cu tânăra mămică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Ramona, o tânără de 28 de ani din Brașov, s-a aruncat în gol de la etajul 5 după ce a devenit mamă. Gestul i-a șocat pe membrii familiei