Antena Meniu Search
x

Vremea 1 august 2022. Temperaturile maxime nu vor depăși 31 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 1 august 2022.

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 15:12

cer cu nori
Vremea 1 august 2022. Temperaturile maxime nu vor depăși 31 de grade Celsius - Profimedia Images (arhivă)

Vremea se va ameliora sub aspectul manifestărilor specifice instabilității atmosferice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cea mai mare parte a zonei montane, dar și în centrul, estul și sud-estul țării, unde mai ales ziua, local vor fi averse, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste, iar local și temporar și în est și în extremitatea de sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 9 și 20 de grade.

Prognoza meteo București

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei, când vor mai fi condiții pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15...18 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Cerul va avea înnorări temporare și mai ales pe parcursul zilei, local vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi pe creste. Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de ziua anterioară.

Vremea pe litoral

Valorile termice vor scădea față de intervalul precedent, astfel că temperaturile maxime se vor situa între 23 și 27 de grade, iar cele minime între 18 și 20 de grade. Cerul va prezenta înnorări ziua, când temporar vor fi averse, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări asociate ploilor. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 24 și 27 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea 1 august 2022. Temperaturile maxime nu vor depăși 31 de grade Celsius