Antena Meniu Search
x

Generaţia pierdută ne învaţă o lecţie! Reporterii Observator au vorbit cu copiii pierduţi de România

Reporterii Observator au scos la iveală lucruri incredibile despre o generaţie de care România s-a debarasat. Acum această generaţie vine să ne dea o lecţie dură!

 Reporterii Observator au scos la iveală lucruri incredibile despre o generaţie de care România s-a debarasat. Acum această generaţie vine să ne dea o lecţie dură! Andreea Ţopan este unul dintre reporterii Observator care a muncit din greu pentru această campanie.

"Au trecut 24 de ani de când o generație de copii a fost dată la bucată peste hotare. Tehnologia secolului 21 şi Observatorul scot ruşinea la iveală. Reporterii noștri va fac cunoștință cu câțiva dintre copiii scoşi marfă de export, în anii ‘90, în cea mai mare afacere cu suflete de la căderea comunismului. Emilia, Alex, Veronica sau oricare dintre orfanii vânduţi ne învață o lecție. Ce au câștigat ei, dar mai ales cât a pierdut România, va arată GENERAŢIA PIERDUTĂ a României. Din 2 Iunie, la Observator. "

Andreea Ţopan, reporter în campania Observator GENERAŢIA PIERDUTĂ

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Generatia Pierduta » Generaţia pierdută ne învaţă o lecţie! Reporterii Observator au vorbit cu copiii pierduţi de România