Antena Meniu Search
x

Horoscop 15 iulie 2018. Iubire de vară, vacanță și o daună în portofel

Horoscop 15 iulie 2018. Nu ar trebui să ceri răspunsuri imediate la întrebările care sunt de o importanță capitală. Nu te tulbura, așteaptă aceste răspunsuri și concentrează-te pe altceva. Mergi la plajă sau aranjează o petrecere la grătar. Pentru dragoste, bani și sănătate prognoza este foarte bună

Zodiacul zilei de 15 iulie 2018
Horoscopul zilei de 15 iulie 2018. Află ce îți rezervă astrele astăzi - Observator.tv

Horoscop 15 iulie 2018. Nu ar trebui să ceri răspunsuri imediate la întrebările care sunt de o importanță capitală. Nu te tulbura, așteaptă aceste răspunsuri și concentrează-te pe altceva.

Mergi la plajă sau aranjează o petrecere la grătar. Pentru dragoste, bani și sănătate prognoza este foarte bună, cu mici probleme, pentru că nimeni nu e perfect.

Horoscop 15 iulie 2018 Berbec

Berbecul astăzi nu va fi destinat să se simtă confortabil la un eveniment de familie. În timp ce toate rudele tale vorbesc una cu celălaltă cu nerăbdare, cu tine nu va vorbi nimeni. Printre rudele voastre nu va fi nimeni gata să vă privească cu un zâmbet prietenos. Poate că motivul pentru acest lucru este dezacordul rudelor cu o decizie recenta. Schimbarea muncii, mutare neprogramată sau altă decizie importantă pe care ați făcut-o fără a le consulta. Evident, afișezi o oarecare tristete, dar in interior iti rade sufletul ca nu te bate nimeni la cap.

Pe acelaşi subiect

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Berbec

Horoscop 15 iulie 2018 Taur

Taurul astăzi va trebui să uite de planurile lor de recreere. Toți banii pregătiți pentru petrecerea de duminică, trebuie să îi cheltuiți pentru îngrijirea unei rude apropiate. Poate fi membru în vârstă al familiei dvs., care se confruntă cu probleme majore de sănătate. Nu-l învinuiți pentru tot ce s-a întâmplat astăzi. Respectați vârsta lor și tot ce a făcut această persoană pentru dvs., în timp ce energia și puterea le-a fost redată, mulțumită dvs. Nimic nu poate înlocui acest lucru, cu atât mai puțin o petrecere..

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Taur

Horoscop 15 iulie 2018 Gemeni

Gemenii astăzi nu sunt sfătuiți să se odihnească. Ar trebui să caute cele mai energice și mai interesante activități. Comunicați, vizitați locurile care vă plac cel mai mult, faceți legături noi și aveți experiențe noi. Dacă soțul / soția nu aprobă acest tip de petrecere a timpului liber, nu le lăsați deloc dorințele tiranice să vă macine pe dinăuntru. Lăsați-i, dacă doresc, să stea acasă singuri, în timp ce mergeți în căutarea noutății și distracției.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Gemeni

Horoscop 15 iulie 2018 Rac

Această duminică va aduce Racului atenuarea problemelor de lungă durată. În sfârșit, veți ajunge împreună cu o persoană care a ținut o mare gelozie împotriva dvs. timp de câteva luni sau săptămâni. Nu, persoana încă nu te va ierta, chiar dacă începe să comunice cu tine pe subiecte neutre. Voi decideți că acesta este primul pas spre o reconciliere pe termen lung și nu veți greși. Seara, se va desfășura un dialog între voi, care va ușura povara și vă va face să uitați de ce sa întâmplat.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Rac

Horoscop 15 iulie 2018 Leu

Leul pe 15 iulie 2018 ar trebui să viziteze un eveniment . Acționați cât mai natural posibil, ceea ce nu vă va face să vă îngrijorați de cei din jurul vostru, fiind persoane total necunoscute. Răsplata acestei vulnerabilități pentru dvs. va fi o cunoaștere uimitoare. Personalitatea voastră luminată va atrage interesul unui membru frumos al sexului sexul opus. El se vor apropia de tine, va spune "Bună ziua", după care veți începe să vă apropiați inexorabil. Nu acum, dar puțin mai târziu, veți crea un cuplu frumos și iubitor.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Leu

Horoscop 15 iulie 2018 Fecioară

Fecioara din 15 iulie 2018 va dori schimbări în viața sa. Doriți să vă distrați, vă rugăm să nu uitați de lucruri de bază, cum ar fi protecția. Trebuie să fiți conștienți de faptul că apropierea de altcineva nu va aduce nimic bun dacă nu vă protejați sufletul. În cel mai rău caz, o persoană care te-a fermecat se poate dovedi a fi frauduloasă, iar daunele vor dura atât în ​​portofel, cât și în inimă. Încearcă întâi să te documentezi despre un potențial partener. Internetul îți stă la dispoziție.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Fecioară

Horoscop 15 iulie 2018 Balanță

Balanța astăzi va fi uimită de acțiunea celeilalte jumătăți. Partenerul dvs. va transfera o sumă mare în contul bancar al unei organizații caritabile sau va oferi asistență similară celor dezavantajați. Aveți o privire nouă asupra persoanei de lângă care ați petrecut mult timp și veți înțelege - acum nu trebuie să vă faceți griji cu privire la viitorul dvs. Veți înțelege că, în timp ce această persoană sensibilă și plină de compasiune este aproape de dvs., nu veți avea probleme.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Balanţă

Horoscop 15 iulie 2018 Scorpion

Scorpionii azi nu se obosesc să-și îndeplinească obligațiile începând de foarte dimineață. Răspunzi unor oameni apropiați de tine, ei neputând să rezolve singuri o problemă delicate. Mulțumirea ta sufletească este răsplata. Totul se destramă, iar când vă întoarceți acasă, vă veți afla în epicentrul unui mare scandal. Rudele vă vor acuza de egoism și de secrete. Tu, în imposibilitatea de a te justifica, ia poziția unei persoane jignite. Acum, rudele tale, nu tu, te vor gândi cum să-ți ceară scuze. 

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Scorpion

Horoscop 15 iulie 2018 Săgetător

Această zi nu va aduce Săgetătorului vreo bucurie deosebită, nici experiențe dureroase. Veți face față eliminării tuturor problemelor minore din viața de zi cu zi, care s-au acumulat în exces în timpul săptămânii de lucru. Seara, ești epuizată pe canapea și te hotărăști să te scufunzi în vizionarea unui program de divertisment. Vă va ajuta să vă luminați această înclinație obositoare și veți termina ziua cu un zâmbet fericit.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Săgetător

Horoscop 15 iulie 2018 Capricorn

Capricornii în această duminică sunt destinați să facă un pas mai aproape de realizarea visului lor îndelungat. Veți fi interesat de o persoană pe care ați dorit-o mult timp să o numiți perechea sufletească. Adevărat, în timp ce între voi veți fi doar un contact online, cu cât mai repede decideți să traduceți această comunicare într-o realitate, cu atât este mai mare șansa ca această comunicare să crească în ceva mai mult. Gândește-te cu atenție la aspectul tău și du-te curajos în luptă și cucerește această cetate impregnabilă.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Capricorn

Horoscop 15 iulie 2018 Vărsător

Varsatorul pe 15 iulie 2018 nu va putea ignora imperfecțiunile căsătoriei sale sau ale romantismului lor. Veți compara relația dvs. cu imaginea idilică pe care ați văzut-o în casa rudelor dvs. îndepărtate. Înainte de a-l bâzâi indignat pe partenerul dvs., gândiți-vă din nou - ce doriți să obțineți? Trebuie să vă dați seama că acea imagine amuzantă a idilului de familie este doar o înșelăciune și că în relația pe care o considerați standardul de aur nu există o armonie completă.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Vărsător

Horoscop 15 iulie 2018 Pești

Pestii astazi vor fi incantati si surprinși de fapta uneia dintre rudele lor indepartate. Într-o conversație telefonică, vă împărtășiți visul vechi cu această rudă, plângându-vă că nu puteți acumula suma necesară pentru a efectua achiziția vieții tale. Puțin mai târziu, veți primi un mesaj de la banca dvs. Acest mesaj vă va spune că contul dvs. a primit un transfer destul de mare. Expeditorul va fi persoana cu care tocmai v-ați împărtășit planurile intime.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Horoscop » Horoscop 15 iulie 2018. Iubire de vară, vacanță și o daună în portofel