Antena Meniu Search
x

Horoscop 16 iulie 2018. Dragoste loială, bani mulți și o soartă crudă

Horoscop 16 iulie 2018. Azi te grăbești să te întorci la muncă. E jumătatea lunii, șefii deja sunt în fibrilații cu normele, iar despre lucratul cu plăcere nici nu mai poate fi vorba. Totuși, fă-ți treaba exemplar.

Zodiacul zilei de 16 iulie 2018
Horoscopul zilei de 16 iulie 2018. Află ce îți rezervă astrele astăzi - Observator.tv

Horoscop 16 iulie 2018. Azi te grăbești să te întorci la muncă. E jumătatea lunii, șefii deja sunt în fibrilații cu normele, iar despre lucratul cu plăcere nici nu mai poate fi vorba. Totuși, fă-ți treaba exemplar.

Despre dragoste, bani și sănătate, veștile sunt puțin contradictorii. Începe o săptămână propice pentru iubire, interesantă financiar, iar vizitele la medic nu sunt prea dese. 

Horoscop 16 iulie 2018 Berbec

Berbecul astăzi va fi nedumerit de o întoarcere bruscă în afacerile lor profesionale. În mod neașteptat, un succes mare în carieră va veni la tine, dar îl vei trata destul de sceptic. În subconștient credeți că totul este un vis și când vă veți trezi din acest vis fericit, veți fi din nou în poziția anterioară. Dar nu, vestea minunată nu este doar un vis și ceea ce ți se va întâmpla va fi cea mai interesantă realitate din această perioadă a vieții.

Pe acelaşi subiect

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Berbec

Horoscop 16 iulie 2018 Taur

Taurul pe 16 iulie 2018 va reuși să-și îndeplinească obiectivul pe termen lung. Veți începe să comunicați îndeaproape cu oameni care au mare autoritate în locul muncii voastre. De fapt, aceasta nu este o prietenie, ci un interes câștigător. Veți găsi aliați puternici în compania acestor oameni, în eforturile dvs. și pentru comisioane. Dar, mare atenție la comportament, avertizează horoscopul. "Hei, tu, adu-mi niste cafea", nu iti sta in fire. Dar esti obligat sa-i vezi pe partenerii tai facând așa ceva.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Taur

Horoscop 16 iulie Gemeni

Gemenii vor petrece ziua de luni, 16 iulie 2018 destul de productiv. În prima jumătate a acestei zile, veți finaliza un proiect major, realizat împreună cu colegii. Șeful, verificând acest proiect, va fi foarte mulțumit de echipa ta. Fără nici o ezitare, el va încredința dvs. și partenerilor dvs. un proiect și mai complex, dar foarte promițător. Veți continua să studiați imediat, fără a simți vreo o oboseală și nici cea mai mică îndoială în eventualitatea succesului dumneavoastră.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Gemeni

Horoscop 16 iulie Rac

Racul pe 16 iulie 2018 va petrece mult timp vorbind cu superiorii lui. Atât tu, cât și șeful tău veți fi perfect conștienți de faptul că poziția la care a fost numită astăzi o altă persoană ar fi trebuit să vă aparțină. Șeful va încerca să rezolve situația altfel, astfel încât să nu te simți jignit. El îți va crește salariul în așa fel încât să fie la fel de bun ca o promovare. Nu te supara pe om degeaba. Decizia a venit de la finanțatori, iar el este unul dintre cei care te apreciază enorm. Nu e cazul să-i faci zile negre.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Rac

Horoscop 16 iulie Leu

Leul se va regăsi luni într-o stare de spirit de luptă. Veți lupta cu entuziasm pentru succesul carierei și veți uita ceva vreme de viața personală. Sunteți greu de iertat de persoana cu care vă aflați în pragul unei relații compromise. Această persoană va avea o privire jignită și nu va răspunde la telefonul de seară. După ce le-ați evaluat comportamentul, gândiți-vă din nou; esti pregatit pentru o relatie atat de dificila? Horoscopul vă spune că aveți nevoie de sprijin solid, care să vă înțeleagă, nu de o persoană care se comportă ca un copil, într-un mod atât de pasiv-agresiv.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Leu

Horoscop 16 iulie 2018 Fecioară

Astăzi, momentul destinului vine pentru Fecioară. La locul muncii dvs. există o serie de disponibilizări, în urma căreia trei poziții de prestigiu vor fi imediat eliberate. Determinați care dintre aceste posturi vacante vă va deschide numărul maxim de perspective și, fără ezitare, oferiți-vă candidatura. Pentru a încuraja autoritățile să facă o alegere în favoarea dvs., nu uitați să înțelegeți că acest lucru este un ultimatum din partea celor mai valoroși dintre angajații lor.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Fecioară

Horoscop 16 iulie 2018 Balanță

Balanța pe 16 iulie 2018 va avea tendința de a căuta implicații ascunse, chiar și în situații extrem de clare și ușor de înțeles. Este un paradox, dar această suspiciune vă va aduce un rezultat uimitor. Veți putea descoperi o conspirație împotriva conducerii, complotată de colegii dvs. la locul de muncă. Atunci când raportați despre planurile acestor oameni, șeful va declanșa fiecare dintre conspiratori. În același timp, veți fi numit asistentul său, care vă oferă putere aproape nelimitată.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Balanţă

Horoscop 16 iulie Scorpion

Scorpionii de azi nu vor fi deosebit de sârguincioși în afacerile lor personale. Le-ai lăsat să meargă singure, obosit de îngrijorarea cu privire la capriciile constante ale celeilalte jumătăți. Chiar și opriți telefonul astfel încât partenerul dvs. obișnuit să poată realiza că răbdarea dvs. nu este nelimitată. Din păcate, vor înțelege acest lucru acum, dar puțin mai târziu, abia după ce ați petrecut câteva zile departe de casă. Sejurul pentru această perioadă va fi oferit de cel mai bun prieten sau de una dintre rudele dvs.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Scorpion

Horoscop 16 iulie 2018 Săgetător

Săgetătorul va primi o știre astăzi. și anume că a fost retrogradat. Dacă țipați furios, acuzând autoritățile de tot felul de păcate, situația se va înrăutăți. Cel mai corect lucru pe care îl poți face este să vorbești față în față cu șeful tău imediat. Aflați cu tact cine sau ce a contribuit la transferul dvs. într-o poziție inferioară. Acest răspuns vă va surprinde și vă va ajuta să vă dați seama ce trebuie să faceți în continuare.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Săgetător

Horoscop 16 iulie Capricorn

Capricornul astăzi nu se vor forța să înceapă să lucreze. Dimineața plutești pe nori, trăind o stare melancolică. Vi se va da acest comportament printr-un mic incident care va avea loc între dvs. și partenerul dvs. Încercând să nu întârziați la muncă, veți refuza invitația pasională de dimineață, din cauza căreia starea voastră va fi stricată irevocabil. Va fi reparată numai atunci când o să vă cereți scuze și vă veți revanșa, în cursul serii. Nu pregătiți ceva romantic, încercați să-l surprindeți prin casă.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Capricorn

Horoscop 16 iulie 2018 Vărsător

Vărsătorul astazi va lucra de zor, cu mânecile suflecate. Veți dori să câștigați maxime mulțumiri și laude de la noul dvs. șef. La fel de sârguincioși ca să le faci o favoare sunt colegii tăi. Ei se vor întâlni unul cu altul pentru a lăuda politica postată de noul șef, precum și calitățile sale personale. Șeful dvs., la rândul său, va asculta cu modestie această minunată plăcere, dar când vă va evalua pe voi și toată forța de muncă, va fi la nivelul profesionalismului său.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Vărsător

Horoscop 16 iulie 2018 Pești

Peștii pe 16 iulie 2018 riscă să uite de o dată importantă a familiei. Aceasta ar putea fi o sărbătoare privată, care este în mod tradițional onorată de părinți. Felicitați rudele voaste prin telefon și nu întârziați cu alegerea de cadouri potrivite. Nu va fi rău dacă ați comandat o masă în cel mai bun restaurant din orașul dvs. pentru a vă bucura de aceste persoane. În același timp, nu vi se recomandă să vă invitați noua iubire la această sărbătoare de familie. Părinții dvs. nu sunt încă pregătiți să se familiarizeze cu această persoană extraordinară.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Horoscop » Horoscop 16 iulie 2018. Dragoste loială, bani mulți și o soartă crudă