Antena Meniu Search
x

Horoscop 25 iunie 2018. Un câştig financiar și o propunere de nerefuzat

Horoscop 25 iunie 2018. Se anunță o zi încărcată emoțional, așa că ar fi bine să fiţi pregătiţi. Începutul unei noi săptămâni poate fi destul de mohorât, mai ales dacă prietenii au început deja să plece în vacanțe.

Horoscopul zilei prezentat de Observator
Horoscop 25 iunie 2018: astrologii vă recomandă să faceţi pregătiri de călătorie, se pare că urmează vacanţa - Observator

Horoscop 25 iunie 2018. Se anunță o zi încărcată emoțional, așa că ar fi bine să fiţi pregătiţi. Începutul unei noi săptămâni poate fi destul de mohorât, mai ales dacă prietenii au început deja să plece în vacanțe. Partea bună e că vine și rândul vostru, în curând, așa că ar fi bine să vă ocupaţi de aspectele practice ale călătoriei ce va urma.

Dacă nu aţi făcut cumpărăturile necesare e un moment ideal, mai ales că pui mâna pe sume importante de bani. Atenție, totuşi, și la rivali, se anunță mișcări de trupe la serviciu.

Horoscop 25 iunie 2018 Berbec

Berbecii au planuri atât de mari pentru viitor încât se opresc din orice activitate. Visează la cariere impresionante, bani și aventuri de neuitat exact când li se cere să fie atenți la serviciu. Nu e rău să ai țeluri înalte, doar că puțini au ajuns la ele uitându-se în gol. Trebuie să muncești, să faci sacrificii și să suferi pentru a ajunge în top, iar asta în fiecare zi. Chiar îți dorești? 

Pe acelaşi subiect

Horoscop 25 iunie Taur

Taurii n-au nici cel mai mic chef de muncă și nu se mai obosesc să o ascundă. Nu este vorba de lene sau de o zi mai proasta, ci de un eveniment major care le-a zguduit viața personală atât de profund, încât cu greu se mai pot concentra și la altceva. Din fericire, ajutorul vine din toate părțile. Unii colegi înteleg situația și preiau din responsabilități fără a spune un cuvânt. Nu uita să le mulțumești după ce va trece greul.

Horoscop 25 iunie Gemeni

Gemenii ajung astăzi să conștientizeze că vocabularul lor este unul destul de limitat. O conversație  interesantă cu o persoană foarte inteligență le dă un sentiment de inferioritate care nu-i caracterizează în mod normal. Nu e cazul să pici și tu în această capcană, ești foarte apreciat pentru inteligență și naturalețea de care dai dovadă, nu ai niciun motiv să îți schimbi comportamentul chiar acum. În plus, această persoană te consideră amuzant, nu vrea să aibă de-a face cu un om serios, care-și alege cuvintele minuțios.

Horoscop 25 iunie Rac

Când toată lumea fuge de rutină, racii își găsesc liniștea în ea. O zi monotonă, fără prea mult stres, le permită să revină în lumea plină de concepte frumoase în care se visează de fiecare dată când li se dă ocazia. Această incursiune le oferă o stare de bine și le dă o incredere nouă în viitor. Atunci când știu încotro se îndreaptă acești nativi sunt cel mai fericiți. Profită de această zi pentru a te reconecta cu dorințele tale. E o adevărată binecuvântare. 

Horoscop 25 iunie Leu

Zi de victorii pe linie pentru Lei. Afli, într-un mod neașteptat, că cel mai mare rival al tău din cadrul companiei tocmai și-a făcut bagajele, iar tu ești luat în calcul pentru a-i ocupa funcția. Deși e o veste importantă, ar fi indicat să ai un comportament reținut. Nu e cazul să sari în sus de bucurie, vei fi cu atât mai apreciat cu cât vei da dovadă de modestie și polițețe. Oricum, lupta a fost câștigată clar, iar acum ai obținut ceea ce ți se cuvine. Sărbătorește prin muncă!

Horoscop 25 iunie Fecioară

Mare atenție cum te comporți astăzi în relația cu superiorul. Un moment de neatenție, în care fie exagerezi faptele, fie spui de-a dreptul o minciună, s-ar putea să te pună într-o situație delicată. Șeful tău pare a fi un psiholog fin, care detectează imediat orice nuanțe de trădare. O astfel de greșeală te poate transforma în ochii colegilor într-o persoană manipulatoare, lipsită de scupule. Și ar fi păcat, pentru că ai muncit mult pentru a ajunge unde ești.

Horoscop 25 iunie 2018 Balanță

Câteodată te simți mai bine la serviciu decât acasă. E și cazul balanțelor, care au reușit performața de a transforma locul de muncă într-o distracție permanentă, însă fără a pierde din randament. Un coleg cu un simț al umorului colosal a devenit jumătatea ta perfectă, mai ales la glume, iar acum sunteți o echipă de dimineața până seara. Nici șefii nu vă pot rezista, deși atenție, vă acceptă râzând mereu cât timp merge treaba. La cel mai mic hop vor și pe ce să dea vina.

Horoscop 25 iunie 2018 Scorpion

Zi cu emoții intense pentru Scorpioni. O persoană de sex opus, foarte atrăgătoare, dă semne clare din senin că ar fi interesată de tine. Există o singură problemă. Ai aflat, din surse sigure, că tocmai a trecut printr-un divorț destul de dureros, care s-a finalizat în urmă cu doar câteva zile. Chiar e interesat de tine sau vrea doar să aibă pe cineva alături, până trece peste suferința provocată de despărțire? E o întrebare la care va trebui să afli un răspuns rapid, pentru că ai de-a face fie cu o ocazie unică în viață, fie cu o capcană din care vei ieși cu greu.

Horoscop 25 iunie 2018 Săgetător

Se anunță o zi epuizantă pentru Săgetători. Sunt parcă mii de lucuri de făcut la serviciu în acest început de săptămână, iar asta n-ar fi nicio problemă dacă toată lumea ar munci în mod egal. Problema e că șefu are câțiva protejați pe care îi ferește de orice sarcină mai grea, lăsând rezolvarea problemelor pe câțiva oameni muncitori. E firesc să se adune frustrări, dar nu uita că, în cazul unor crize majore, doar cei buni vor rămâne pe funcții. Ești unul dintre ei.

Horoscop 25 iunie Capricorn

Unii mint cum respiră, iar Capricornii n-au altceva mai bun de făcut astăzi decât să-i asculte. Problema e că ai de-a face cu un mincinos extrem de carismatic și senzual, adevărat profesionist, iar asta e un cocktail exploziv pentru tine. Dacă ai putea să revii cu picioarele pe pământ te-ai scuti de multe belele. Sau, dacă nu reușești, măcar nu te implica emoțional. Aceste ființe sar din floare în floare și nu vrei să devii un număr dintr-un carnețel. 

Horoscop 25 iunie Vărsător

Săptămâna începe cum nu se poate mai lejer. Deși nu ai avut niciodată un șef sever, afli că cel care ar trebui să te supervizeze (dar nu prea o face) va pleca la altă companie. Pentru moment, ești liber să-ți faci singur programul și să-ți alegi obiectivele. Ținând cont de natura firmei în care lucrezi, e posibil să te aștepte câteva luni foarte ușoare. E plăcut, dar să ții cont că așa nu vei reuși să avansezi prea curând.

Horoscop 25 iunie Pești

Peștii au parte de o zi comodă, în care îmbină utilul cu plăcutul. Nu intervine nicio problemă presantă care să le acapereze atenția, așa că plănuiesc toată ziua o ieșire într-un loc special. Poate fi la o piscină sau la spa, important e să fie un mediu relaxant. Te poți considera norocoasă dacă îți începi săptămâna cu un hidromasaj, un tratament facial și un cocktail savuros. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 25 iunie 2018. Un câştig financiar și o propunere de nerefuzat