Antena Meniu Search
x

Horoscop 7 iulie 2018. Dragoste nebună, bani și o aventură vicleană

Horoscop 7 iulie 2018. Este momentul cel mai potrivit pentru a-ți declara afecțiunea și sentimentele personale. Chiar dacă nu obișnuiești să faci primul pas în sfera afacerilor de dragoste, trebuie să renunți la timiditate.

Zodiacul zilei de 7 iulie 2018
Horoscopul zilei de 7 iulie 2018. Află ce îți rezervă astrele astăzi - Observator.tv

Horoscop 7 iulie 2018. Este momentul cel mai potrivit pentru a-ți declara afecțiunea și sentimentele personale. Chiar dacă nu obișnuiești să faci primul pas în sfera afacerilor de dragoste, trebuie să renunți la timiditate.

Acționează, nimeni nu-ți va lua dreptul la fericire. Dacă ai probleme cu mărturisirea sentimentelor, folosește interenetul sau trimite un mesaj. Principalul lucru este să îți exprimi cumva afecțiunea.

Horoscop 7 iulie 2018 Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecul în această sâmbătă se va elibera complet de emoții. Nu veți avea nevoie de alcool pentru a scăpa de cătușele emoționale. Mergeți la un concert sau la o petrecere, cântați cu voce tare sau începeți să dansați. Evenimentul, pe care sunteți destinat să-l vizitați, va fi astfel încât toți oaspeții invitați, fără excepție, uită de rolurile și măștile lor serioase. Veți putea să vă relaxați foarte bine trup și spirit, iar acesta din urmă va fi deosebit de important pentru dvs.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 7 iulie 2018 Taur

Taurul va petrece 7 iulie 2018 ușor dezamăgit de visele lor pasionale. Vei observa în cele din urmă că persoana pe care ai dorit-o lângă tine are multe neajunsuri. După cum se dovedește, această persoană nu are nicio idee ce este dragostea fără interes propriu. Numai tu poți alege cum să te comporți într-o astfel de situație. Poți stinge această pasiune în tine pentru a reveni la o existență normală. Sau, ca opțiune, ești liber să fii un obiect convenabil pentru interesaul lacom al altora.

Horoscop 7 iulie 2018 Gemeni

Pentru Gemeni, această sâmbătă nu este remarcabilă pentru aproape nimic. Vă veți relaxa împreună cu familia în casa uneia dintre rudele voastre, iar această persoană în vârstă se va bucura că ați vizitat-o ​​în cele din urmă. Emoțiile pe care le citiți pe fața fericită vor fi, probabil, cel mai strălucit moment al acestui weekend. Îți vei promite chiar că de acum încolo, în orice ocazie convenabilă, vei veni să-ți vizitezi ruda singură.

Horoscop 7 iulie 2018 Rac

Racul va petrece această zi pe valurile emotiilor pozitive. O mare de zâmbete și râsete vă așteaptă în casa vechilor prieteni. Acest cuplu nebun va pregăti din nou un eveniment senzațional. În timp ce sunteți aici, veți putea să uitați de tot, inclusiv facturile neplătite pentru locuințe și utilități și alte probleme. Întorcându-vă acasă, vă veți pune o întrebare perfect rezonabilă. De ce nu poți trăi mereu la fel de ușor și fără griji ca acești oameni minunați? Iar răspunsul este pentru că fiecare persoană este diferită. Cum ar fi dacă am fi toți la fel?

Horoscop 7 iulie 2018 Leu

Leul astăzi va fi foarte mulțumit de el însuși. Vă veți pregăti cu atenție pentru un eveniment pe care fostul dvs. partener trebuie să îl urmeze. Văzându-vă în compania unui partener fermecător, sau impozant fizic, ex-ul dvs. nu se va opri din indignare. Voi vă veți preface că nu observați emoția pe fața acestei persoane care, în trecut, v-a cauzat durere severă. Vei comunica cu el politicos, ca și cum n-ai fi avut niciodată zile pe care ți-ai petrecut urlând în pernă.

Horoscop 7 iulie 2018 Fecioară

Această zi va lăsa Fecioara cu cele mai calde amintiri. Tu și familia ta te vei duce într-un loc care te va uimi cu pitorescul lui. Veți stabili un nou scop ca, într-o zi, să cumpărați o casă lângă apă. Te vei pierde în frumusețea naturii. Pe măsură ce ziua progresează, vei deveni un sălbatic răzvrătit, care se plimbă de-a lungul coastei, acoperit cu noroi de la cap până în picioare. Veți odihni perfect corpul și spiritul, uitați complet de existența civilizației.

Horoscop 7 iulie 2018 Balanță

Balanța petrece 7 iulie 2018 cu câteva probleme interesante. În timp ce faceți ordine între pereții casei voastre, vor exista multe informații care vă parvin. Principala veste personală pentru tine va fi divorțul celui mai bun, sau foarte bun, prieten al tău. Seara, această persoană se va grăbi să vină la casa ta, iar apoi veți discuta cu privire la motivul pentru care uniunea lor de dragoste s-a încheiat cu un eșec. Acționează ca un adevărat prieten. Oprește-te din curățenie, îmbracă-te și du-ți prietenul într-un loc unde puteți pune țara la cale la o bere, sau la o sticlă de vin.

Horoscop 7 iulie 2018 Scorpion

Scorpionul pe 7 iulie 2018 va fi absolut fermecător. Energia voastră pozitivă se va manifesta și va străluci cel mai tare chiar în momentul în care vă aflați singur cu a doua jumătate. Veți aranja pentru ei o întâlnire romantică de neuitat și aceasta va deveni una dintre cele mai frumoase amintiri pentru cuplul dvs. Cu toate acestea, în această seară, încercați să evitați toate subiectele sensibile, deoarece riscă să vă distrugă starea de spirit pozitivă.

Horoscop 7 iulie 2018 Săgetător

Sagetatorul va fi implicat într-o aventură vicleană. Prietenul tău se va apropia de tine și nu vei putea să refuzi, amintindu-ți cât de des te-ai întors la el pentru ajutor. Nu încălcați legea, implicându-te în această acțiune aventuroasă. Când toate aceste proiecte sunt lăsate în urmă, tu și prietenul tău decideți să sărbătoriți în mod corespunzător mica dvs. victorie. Veți termina această zi la un eveniment de divertisment zgomotos.

Horoscop 7 iulie 2018 Capricorn

Sâmbăta aceasta va oferi Capricornilor o perspectivă specială. În viața ta, persoana cu care ai deja multe legături va intra din nou în ea. Este posibil ca aceasta să fie prima dvs. iubire sau persoana cu care ați creat aproape o relație de familie. Nu poți să recunoști că multe lucruri s-au schimbat de-a lungul anilor separării. V-ați schimbat, precum și obiectul iubirii voastre și relația dintre voi. Acum vă veți uita unul la celălalt, fără o pasiune deosebită, dar totuși călduros, într-un mod prietenos.

Horoscop 7 iulie 2018 Vărsător

Varsatorul astazi nu trebuie sa uite de regulile comportamentului in societate. Dacă doriți să râdeți cu voce tare în prezența unor străini, încercați să vă abțineți. Faptul este că printre acești indivizi va fi o persoană de care depinde viitorul carierei tale, te obligă la o mai mare atenție. Dacă te vede dintr-un unghi complet diferit decât se aștepta, nu veți obține niciodată o poziție de prestigiu. 

Horoscop 7 iulie 2018 Pești

Pestii astazi vor fi inspirati de o conversatie cu noul iubit sau noua iubită. Va sugera că este gata să fie cu tine chiar acum, ocolind perioada de întâlniri și alte obișnuințe. Cu toate acestea, dacă visezi să începi o relație cu adevărat serioasă, ar trebui să te gândești. O persoană care devine atât de ușor fizică cu oamenii de sex opus nu este potrivită pentru căsătorie. Dar, înainte de a aborda această problemă, asigură-te și de disponibilitatea ta pentru o relație. S-ar putea ca o aventură de o noapte sau două să fie exact ce ai nevoie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Horoscop » Horoscop 7 iulie 2018. Dragoste nebună, bani și o aventură vicleană