Antena Meniu Search
x

Horoscop 8 iulie 2018. Bani, iubire pasională și o intervenție eroică

Horoscop 8 iulie 2018. În general, această duminică promite să transmită un val pozitiv, lăsând în urmă amintiri calde. Mulți oameni astăzi vor fi destul de norocoși să-și întâlnească dragostea. Deci, dacă ești singur, nu petrece toată ziua în casă.

Zodiacul zilei de 8 iulie 2018
Horoscopul zilei de 8 iulie 2018. Află ce îți rezervă astrele astăzi - Observator.tv

Horoscop 8 iulie 2018. În general, această duminică promite să transmită un val pozitiv, lăsând în urmă amintiri calde. Mulți oameni astăzi vor fi destul de norocoși să-și întâlnească dragostea. Deci, dacă ești singur, nu petrece toată ziua în casă.

Pe plan financiar, aveți mare grijă cui împrumutați azi bani. Este foarte posibil să nu-i mai vedeți niciodată.

Horoscop 8 iulie 2018 Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecul pe 8 iulie 2018 va deveni agasat de atenția sporită, venită din partea celor cu care nu prea are treabă. Ținuta sau forma ta fizică va atrage priviri curioase. Dacă nu erai pregătit pentru atâta atenție, trebuia să te gândești înainte să faci asta, nu după. Totuși, ceva bun iese și din asta, pentru că, odată cu interesul mulțimii, ai și tu posibilitatea să-ți alegi pe cineva care să-ți facă nopțile mai plăcute. Încearcă să nu te mai enervezi atât de tare din orice.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 8 iulie 2018 Taur

Taurul ar trebui să dedice această zi creativității lor individuale. Faceți lucrurile încet și nu acordați atenție agitației care va începe între pereții casei voastre. Creativitatea este cel mai bun refugiu al oricărei drame și certuri care izbesc între rudele voastre. În cazuri extreme, aveți întotdeauna libertatea de a vă părăsi casa, pentru a scăpa de zgomot și de zbucium. Nu este o fugă, ci o plecare strategică departe de tot ceea ce-ți poate strica foarte tare weekend-ul.

Horoscop 8 iulie 2018 Gemeni

Gemenii astăzi ar trebui încurajați cu un compliment extraordinar. Iar acesta va fi făcut făcut de către un străin sau de un cunoscut. Această persoană vă va anunța imediat că este interesată mai mult decât pentru o prietenie, dar asigurați-vă că tot ceea ce spune această persoană reflectă și realitatea. Dacă ești singură, atunci aceasta este șansa ta. Dar, dacă nu e pasiune, mai bine nu o face. Nu va apărea puțin mai târziu, așa cum speri.

Horoscop 8 iulie 2018 Rac

Racul astăzi va refuza compromisul într-o conversație cu jumătatea lor mai bună. Aceasta va începe o luptă majoră, pe care chiar vecinii dvs. o vor auzi. Acum că știți această previziune, puteți influența ceea ce se întâmplă. Tot ce trebuie să faceți este să păstrați tăcerea când discutați un anumit subiect. Lăsați-i pe partenerul dvs. să creadă că au dreptate. Nu încercați să insistați pe viziunea opusă, ceea ce ar duce la scandalul de care vorbeam.

Horoscop 8 iulie 2018 Leu

Leul astăzi va fi admirat cu sinceritate de prietenii lor și chiar de unii străini. În timp ce vă aflați într-un loc public zgomotos, veți efectua un act eroic, sau o intervenție pentru o persoană care a căzut într-o situație dificilă. Unul dintre martorii acțiunilor tale va fi chiar presa. Foarte curând vor apărea imagini pe web și oameni povestind despre fapta ta nobila. Deci, indiferent dacă vă place sau nu, sunteți destinați să deveniți o stea a internetului.

Horoscop 8 iulie 2018 Fecioară

Fecioarei i se recomandă să dedice această duminică muncii la țară. Dacă nu aveți o curte, oferiți-vă ajutorul pentru efectuarea lucrărilor de grădinărit la una dintre rudele dvs. Principalul lucru este să lucrați cu mâinile, și nu cu capul,  este vital să eliberați stresul. Numai în timpul muncii fizice pe pământ, creierul dvs. va fi eliberat de oboseala acumulată la locul de muncă și de tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele 24 de ore.

Horoscop 8 iulie 2018 Balanță

Balanța pe 8 iulie nu va experimenta nimic demn de aducere aminte. În cea mai mare parte a zilei veți pierde timpul întinsă pe canapea, recuperându-te după consumul excesiv de alcool de aseară. Dar veți fi amuzată de interacțiunile cu oameni care, ca tine, au participat la acest sărbătoare. O să vedeți pe Facebook mai multe imagini de la petrecere și te distrezi copios cu prietenii tăi. Chiar îți e puțin rușine de tot ce ți-ai permis la petrecere. Evident, asta nu te împedică să o mai faci o dată.

Horoscop 8 iulie 2018 Scorpion

Scorpionii astăzi vor refuza să asculte sfatul oamenilor care îi roagă să se relaxeze. Veți face din nou o serie de sarcini importante și complexe, pentru care va trebui să petreceți toată duminica. Cu toate acestea, toți cei care au afirmat că aveți nevoie de odihnă au dreptate. Seara, vei realiza că forțele tale sunt complet epuizate, și nu ai idee cum să întâmpini o nouă săptămână de lucru într-o astfel de stare.

Horoscop 8 iulie 2018 Săgetător

Sagetatorilor le este astăzi recomandat petrecerea timpului liber în compania tuturor membrilor gospodăriei. Scenariul ideal pentru dvs. și cei dragi este un picnic de țară, la care puteți merge pe biciclete. Desigur, traseul va dura mult mai mult decât o călătorie cu mașina, dar vă va oferi o plăcere deosebită. Această călătorie va fi deosebit de plăcută de membrii mai tineri ai familiei dvs. (ei o vor percepe ca pe o aventură mică, dar distractivă). Dacă plouă, luați mașina, dar mergeți.

Horoscop 8 iulie 2018 Capricorn

Pentru Capricorn, principala preocupare a acestei zile va fi apariția lor. Nu veți fi mulțumit de imaginea care apare în oglindă și decideți să o remediați prin orice mijloace disponibile. Veți încerca totul: dieta, sportul și chiar studierea listei de prețuri pentru o liposucție. Cu toate acestea, până seara entuziasmul dvs. va deveni mult mai slab și va fi copleșit de o altă masă abundentă și delicioasă. Poate data viitoare.

Horoscop 8 iulie 2018 Vărsător

Varsatorul pe 8 iulie 2018 nu trebuie să dea bani cuiva. Prezintă-ți în mod categoric refuzul, referindu-vă la faptul că ai nevoie de această sumă în chestiuni personale. În acest fel vă protejați de o mulțime de probleme și vă mențineți integritatea economiilor. Există riscul ca o persoană care a venit la dvs. să împrumute o anumită sumă va dispărea în curând undeva și, ca rezultat, acești bani nu vă vor mai reveni niciodată.

Horoscop 8 iulie 2018 Pești

Pestii astăzi se vor manifesta ca niște tovarăși foarte obositori. Vorbești numai despre noua ta pasiune. În curând, toată lumea se va plictisi de faptul că vorbești doar despre această persoană, iar mulți vor începe să te tachineze cinic. Nu jigni acești oameni; este mai bine să te gândești la comportamentul tău. Ai devenit o persoană care și-a pierdut complet identitatea din cauza iubirii pasionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Horoscop » Horoscop 8 iulie 2018. Bani, iubire pasională și o intervenție eroică