Antena Meniu Search
x

Video Previziunile lunii iulie, pentru fiecare zodie în parte: Astrele ne invită să ne distrăm, dar şi să fim atenţi

Luna Iulie aduce o lecţie importantă. Deşi este perioada vacanţelor, nu trebuie să ne oprim din învăţat. De pildă, ar fi bine să învăţăm din greşelile anterioare.

de Redactia Observator

la 24.06.2022, 15:11

Vezi și

Astrologul Valeriu Pănoiu a fost în platoul Observator şi a vorbit despre previziuni pe larg. 

"Este vorba despre o lună în care cheltul foarte mult. Asta înseamnă că o să avem şi de unde. Ne interesează mai puţin latura chibzuită a vieţii şi suntem predispuşi către răsfăţ şi plăceri personale. Acestea sunt principalele coordonate ale lunii iulie pentru că Marte va fi în Taur. Asta înseamnă că ne gândim mai puţin la economisire şi vom fi dispuşi să plătim preţul pentru distracţie.", a trasmis astrologul. 

Berbec:  Sunt poate cei mai nechibzuiţi dintre toţi pentru că ei au o lună în care focusul este pe planul financiar. Ei simt nevoia să compenseze nişte lipsuri în viaţa lor aşa că vor avea tendinţa de a achiziţiona poate şi unele produse necesare pentru locuinţă. Ei vor fi dispuşi să cheltuiască absolut oricât este necesar pentru a se simţi bine în luna iulie. 

Taur: Sunt activi, sunt energici, sunt în formă, sunt preocupaţi pentru imaginie, sunt şarmanţi, sunt seducători. Obţin ceea ce îşi doresc taurii în luna iulie. Dacă nu sunt răsfăţaţi, ei ştiu foarte bine să se răsfeţe. Sunt oameni de acţiune. Nici ei nu se abţin de la nimic din ceea ce le trece prin minte. Atenţie la simţul măsurii care va cam lipsi în luna iulie. 

Pe acelaşi subiect

Gemeni - Nu prea trebuie să facă nimic. De altfel, planetele trebuie se aşeze în luna iulie. Ei nici dacă vor nu vor reuşi să îşi îndeplinească dorinţele. Pentru Gemeni este o lună în care sunt destul de mult sub semnul fatalităţii. Dacă ceva poate să iasă, o să iasă indiferent de ce ar face Gemenii. Este o lună în care Gemenii învaţă să se relaxeze şi să nu se lupte.

Rac - Racii au Soarele până pe 22 iulie în semnul lor, avem şi Lună Plină în Capricorn, opus Racului. Aşa că Racii sunt printre vedetele acestei luni. Cu menţiunea că ei trec prin stări extreme, ei trec de la agitaţie la relaxare şi au o lună de zile în care deznodământul vine în ultimul moment. Racii trăiesc destul de mult la limită, cu sentimenul că ceva nu o sa iasă şi se întâmplă pe ultima sută de metri totul. 

Interviul integral cu astrologul Valeriu Pănoi poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Previziunile lunii iulie, pentru fiecare zodie în parte: Astrele ne invită să ne distrăm, dar şi să fim atenţi