Antena Meniu Search
x

Previziunile zilei, 6 septembrie 2018. Gemenii vor fi surprinși de admiratori secreți

Iată ce spune horoscopul zilei de 6 septembrie 2018:

Vezi și

Iată ce spune horoscopul zilei de 6 septembrie 2018:

Fecioarele pun suflet în tot ceea ce fac şi sunt hotărâte să termine tot ce au început. Astăzi sunt favorizate câştigurile financiare şi se pot afirma în societate.

Dragi Balanţe doriţi să faceţi o schimbare radicală în viaţa voastră şi vă gândiţi la o metodă originală. Organizaţi-vă cât mai eficient şi profitaţi de acest moment favorabil.

Scorpionii au succes în activităţile comerciale şi sunt favorizate investiţiile pentru cămin. Au idei bune, dar cei din jur s-ar putea să nu privească situaţiile la fel.

Pe acelaşi subiect

Pentru Săgetători relaţiile sentimentale ar putea avea de suferit în partea a doua a zilei. Nu este cazul să se îngrijoreze pentru că o rudă îi va ajuta să treacă peste acest moment.

Surpriza zilei vine de la locul de muncă pentru Capricorni. Un coleg îi aşteaptă cu o veste excelentă ce ţine de un proiect mai vechi.

Vărsătorii încep ziua cu zâmbetul pe buze, asta pentru că vor primi o sumă de bani pe care o aşteptau de la un apropiat.

Peştii sunt încăpăţânaţi şi nu acceptă ajutorul colegilor. Aşa că seara îi prinde tot la serviciu, însă ambiţia le va fi recompensată.

Curajul de care dau dovadă Berbecii în aceste zile îi ajută în carieră, dar şi în cercul de prieteni, unde încep să fie priviţi ca un lider.

Taurii ar trebui să fie mai atenţi la felul în care îşi gestionează economiile pentru că se pot ivi multe cheltuieli neprevăzute. Cu un pic de grijă nu vor avea nicio problemă.

Gemenii vor primi un semn de atenţie din partea unui admirator. Poate fi vorba despre un buchet de flori sau o bijuterie.

Racii trec cu zâmbetul pe buze peste toate obstacolele care le ies în cale! Sunt foarte binedispuşi şi nu au de gând să renunţe la această stare.

Iar Leii sunt foarte ataşaţi de partenerul de viaţă în această perioadă, aşa că se gândesc la un cadou perfect pentru a le demonstra iubirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Previziunile zilei, 6 septembrie 2018. Gemenii vor fi surprinși de admiratori secreți