Antena Meniu Search
x

Top 3 cele mai bune soții în funcție de zodie

Va fi o soție devotată au o amatoare de senzații tari? Va trata problemele cu seriozitate sau va transforma orice neplăcere în tragedie națională? Anumite trăsături ale partenerului pot da un răspuns la această întrebare care macină, fie și la nivel inconștient, orice bărbat. 

Cea mai bună soție în funcșie de zodie
Top 3 cele mai bune soții în funcție de zodie - pixabay.com

Începutul unei relații este mereu plin de emoții și mister, iar nunta duce aceste sentimente la apogeu. Însă ce urmează după aceste experiențe contează cu adevărat în viața unui om.

Va fi o soție devotată au o amatoare de senzații tari? Va trata problemele cu seriozitate sau va transforma orice neplăcere în tragedie națională? Anumite trăsături ale partenerului pot da un răspuns la această întrebare care macină, fie și la nivel inconștient, orice bărbat. 

Rac

Racii sunt adevărate monumente de loialitate și modestie. Fără a exagera cu complimente sau gesturi siropoase și fără a-l sufoca, femeia din zodia rac va avea grijă ca partenerul de viață să se simtă iubit și apreciat - în fiecare moment al zilei și indiferent de problemele care inevitabil apar. O calitate extraordinară a femeii rac este capacitatea de a înțelege la nivel profund trăirile oamenilor. Astfel, o problemă majoră a oricărei relații, lipsa de comunicare și, ulterior, de atașament emoțional, nici nu va exista. Fundamentul relației va fi, așadar, extrem de solid, iar cei doi iubiți vor putea trece cu bine peste toate obstacolele. 

Pe acelaşi subiect

Pești

Peștii trăiesc o viață plină de culoare și extrem de intensă în adâncul sufletului. Nativii din această zodie vor avea mereu planuri de viitor cu persoana iubită și nu vor accepta niciodată ca plictiseala, cearta și drama să le afecteze relația. Prin urmare, niciodată nu vor pune propriul interes deasupra interesului comun, chiar dacă uneori simt și știu că ar avea motive să o facă, mai ales în momente de conflict. Singura problemă e că ar putea aduna frustrări, dacă partenerul nu înțelege câte sacrificii fac pentru ca totul să meargă bine. 

S-ar putea să ți se pară interesant și Top 3 zodii care redescoperă dragostea în 2019

Taur

Încăpățânată și totodată loială, soția Taur ar putea fi oprită din drumul ei doar de o armată de oameni. Pur și simplu știe ce vrea, ce e bine și ce trebuie făcut, iar de lăsat lucrurile baltă nici nu se pune problema. Indiferent de situație, de ora din zi, de circumstanțe, un bărbat se va putea baza mereu pe ea, știind că este gata să trecă prin foc și sabie. Însă această putere e o armă cu două tăișuri. Dacă o va folosi pentru relație, totul bine și frumos. Să nu ajungă, pusă la zid, să o folosească împotriva persoanei iubite, că se lasă cu scântei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Top 3 cele mai bune soții în funcție de zodie