Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care refuză să se maturizeze

Vine un moment în care senzațiile tari și aventurile de-o noapte trebuie lăsate în urmă. Prioritățile se schimbă, timpul trece, iar viața ajunge într-o nouă etapă - mai liniștită, e drept, dar mult mai frumoasă pentru suflet. Unii, însă, refuză să se maturizeze și rămân prinși într-o continuă petrecere, deși chipul le trădează vârsta iar prietenii au luat-o demult pe alte căi.

Zodii care nu se maturizează
Top 3 zodii care refuză să se maturizeze - pixabay.com

Vine un moment în care senzațiile tari și aventurile de-o noapte trebuie lăsate în urmă. Prioritățile se schimbă, timpul trece, iar viața ajunge într-o nouă etapă - mai liniștită, e drept, dar mult mai frumoasă pentru suflet. 

Unii, însă, refuză să se maturizeze și rămân prinși într-o continuă petrecere, deși chipul le trădează vârsta iar prietenii au luat-o de mult pe alte căi.

Berbec

Unii Berbeci trăiesc de parcă ar fi singuri pe lume. Tot ceea ce fac, de dimineața până seara, este despre ei și pentru interesul lor, iar dacă, printr-un noroc, cineva beneficiază de asta - cu atât mai bine - tocmai și-au tras iubit! Se vor distra fără restricții, vor spune tot ce le trece prin cap și nu de puține ori vor intra în belele, fără a ține cont de consecințe. Când lucrurile vor deveni serioase se vor bosumfla, spunând că lumea e nedreaptă și nu-i înțelege. Maturizarea va fi un adevărat șoc pentru acești nativi, însă, din fericire, vor parcurge procesul rapid. Dacă vor vrea...

Pe acelaşi subiect

Scorpion

Scoprionul știe ce-și dorește și se comportă ca atare doar în dormitor. Scos de sub așternuturi, va începe din nou să vâneze persoane atrăgătoare, învârtindu-și întreaga viața în jurul acestui scop. Cât despre profunzime, atașament emoțional, răbdare, atenție - sunt cuvinte frumoase, dar nu-i atinge cu nimic, de cele mai multe ori. Cine îi urmărește cu atenție pe scorpioni are impresia că toată viața lor e o mare scenă, pe care ei performează impecabil pentru a cuceri publicul. E o viață palpitantă, dar de copil. Adevăratele provocări ale existenței nu au nimic de-a face cu celebritatea. 

Vărsător

Vărsătorii au probleme în a trasa limite. Pentru ei, o petrecere pe săptâmână e ca o tortură. Au nevoie mereu de senzații tari, și nu de puține ori le vor lua din alcool, substanțe ilegale sau sporturi extreme. Unii vărsători vor face o adevărată paradă din stilul lor de viață, considerând decadența drept viață boemă, de artist. Ce-i drept, li se potrivește acest stil extravagant, cel puțin în tinerețe. Problemele apar atunci când acești nativi, ajunși la acea vârstă în care prioritățile ar trebui să se schimbe, rămân singuri, prinși în aceeași viață de petrecere, în timp ce prietenii au luat-o de mult timp în alte direcții, mai bune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care refuză să se maturizeze