Antena Meniu Search
x

Anunț INEDIT la mica publicitate: "Mă ofer să fac închisoare în locul dumneavoastră"

Pe un site popular de mică publicitate din Rusia a apărut un anunţ inedit: "Mă ofer să fac închisoare în locul dumneavoastră".

Pe un site popular de mică publicitate din Rusia a apărut un anunţ inedit: "Mă ofer să fac închisoare în locul dumneavoastră".

"Întreprinzătorul" s-a oferit să "înlocuiască" o persoană care urmează să facă închisoare. Condițiile menționate în anunț sunt simple: pedepse cu închisoarea până la cinci ani și fără "acte de violență".

"Voi accepta pedepse de până la cinci ani de închisoare în locul dumneavoastră", a scris bărbatul din Rusia care s-a prezentat drept pensionar în anunțul publicat pe site-ul Avito.ru. "Îmi voi asuma toate responsabilitățile și voi da toate declarațiile necesare. Vă mulțumesc dacă nu propuneți chestiuni care au legătură cu acte de violență", se mai arată în mesaj, conform ziarului Fontanka.ru.

Articolul continuă după reclamă

Pentru "serviciile" sale, pensionarul a solicitat între 2.500 și 3.000 de ruble pentru fiecare zi de detenție, echivalentul a circa 39-47 de euro.

Ziarul, care a publicat în cadrul articolului și o captură foto a anunțului, a adăugat că acesta a fost îndepărtat de pe site-ul de mică publicitate la scurt timp după apariția materialului de presă.

În Rusia sunt circa 640.000 de persoane aflate în detenție, raportat la o populație de 143 de milioane de locuitori. Condițiile de încarcerare și corupția din sistemul penitenciar sunt constant denunțate de organizațiile neguvernamentale și de apărătorii drepturilor omului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Inedit » Anunț INEDIT la mica publicitate: "Mă ofer să fac închisoare în locul dumneavoastră"