Antena Meniu Search
x

Are numai 16 ani şi peste 20 de milioane de fani pe Instagram. Motivul incredibil pentru care adolescenta este mai populară decât Cameron Diaz şi Ivanka Trump (VIDEO)

O adolescentă este mai populară pe instagram decât Cameron Diaz, Ivanka Trump şi modelele Victoria's Secret, deşi puţină lume a auzit de ea. Ea şi-a câştigat faima făcând mimă pe cele mai cunoscute cântece.

O adolescentă este mai populară pe instagram decât Cameron Diaz, Ivanka Trump şi modelele Victoria's Secret, deşi puţină lume a auzit de ea. Ea şi-a câştigat faima făcând mimă pe cele mai cunoscute cântece.

Ariel Martin, cunoscută pe reţelele de socializare ca Baby Ariel, şi-a atras peste 20 de mii de fani pe Instagran, Youtube şi aplicaţia muzicală Musical.ly.

Dar în ciuda succesului său, adolescenta de 16 ani din Statele Unite nu este cântăreaţă, model sau actriţă. Ea a cunoscut faima prin intermediul aşa ziselor videoclipuri de sincronizare a buzelor, în care pur şi simplu face mimă pe cele mai cunoscute cântece.

Pe acelaşi subiect

În clipurile postate pe reţelele de socializare ea nici măcar nu dansează, vocea sa nu se aude, ci doar îşi mişcă buzele, face diverse expresii faciale, gesticulează şi mută camera dintr-o parte în alta.

Ea şi-a lansat chiar propria linie de emoji, iar anul trecut, a semnat un contract cu o agenţie de talente. Anul acesta, în luna mai, Ariel a anunţat că se pregăteşte să îşi lanseze o carieră muzicală, scrie Daily Mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ana, o tânără de 18 ani din Bârlad, A MURIT într-o GROZAVĂ SUFERINȚĂ, după ce medicii i-au spus că n-are nimic, e alintată și au trimis-o acasă

HALUCINANT. ȘI-AU BĂTUT JOC de POLIȚISTUL din Brașov care a salvat 3 suflete de la înec, pentru că AVEA BURTĂ

Doi elevi din Dâmbovița au fost ELIMINAȚI de la BACALUREAT DUPĂ AFIȘAREA NOTELOR! În timpul examenului nu li s-a spus nimic

Tot mai mulţi BĂRBAȚI vor să facă SEX CU ROBOȚI. Prețurile sunt destul de accesibile, dacă n-ai ce face cu banii

Decizie STRANIE a unui bărbat din Argeș, care a simțit FIORUL MORȚII după ce s-a aruncat în fața URSULUI să salveze PORCUL vecinei

Familie din Neamț, urmărită de BLESTEMUL FOCULUI. LE-A ARS CASA din temelii, A DOUA OARĂ într-un an!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Are numai 16 ani şi peste 20 de milioane de fani pe Instagram. Motivul incredibil pentru care adolescenta este mai populară decât Cameron Diaz şi Ivanka Trump (VIDEO)