Antena Meniu Search
x

Video Atmosferă de club la un centru de vaccinare din Alba Iulia. Un DJ a pus muzică cât timp oamenii s-au vaccinat

La vaccinare, ca la club. Aşa a fost atmosfera, aseară, la un centru de imunizare din Alba Iulia. Pentru a-i atrage în special pe tineri, organizatorii au chemat un DJ care a pus muzică în timp ce oamenii aşteptau să-şi facă injecţia. Au fost, inclusiv, jocuri de lumini.

de Redactia Observator

la 30.10.2021, 09:34

Vezi și

Ritmurile muzicii, dar şi luminile de discotecă i-au făcut pe oameni să se simtă ca la club, nu ca într-un centru de imunizare. Pentru maratonul vaccinării de la Alba Iulia, organizatorii au creat o atmosferă cât mai distractivă, pentru a-i atrage pe tineri.

Alexandru Sinea - director executiv DSP Alba: Un maraton destinat in special tinerilor si nu numai.

Considerăm oportună vaccinarea tinerilor într-un număr cât mai mare pentru a fi ei protejaţi şi cei din jurul lor.

Cei care au venit să se imunizeze au gustat din plin atmosfera. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: Am văzut că aţi dansat.

Pacient:  Da, e o atmosferă plăcută, muzică. Dar de ce nu, pentru că sunt fericit. Am vrut de mult să mă vaccinez, dar n-am putut să ajung mai repede. Deşi mi-am dorit mult.

Vaccinaţi pe muzică

Şi pentru Dj, acest maraton a fost o adevărată provocare. 

Dj Koto: Am mixat în foarte multe locuri, la munte la mare, intr-o sală de sport şi intr-un centru de vaccinare niciodată. E foarte tare că vin mulţi tineri să se vaccineze, să fim din nou împreuna in club cu toţii.

Pacient:  Atmosfera e ok sper să vină cât mai mulţi. Tineri şi chiar de toate vârstele. Este necesar vaccinul acesta. Chiar dacă la început toată lumea a fost foarte reticentă, este necesar. Deci mor atâţia oameni.

Maratonul vaccinarii pe muzică se va desfăşura şi astăzi, în Alba Iulia, între orele 20 şi 3 dimineata, iar organizatorii promit, în viitorul apropiat, că vor duce atmosfera de club şi în alte localităţi din judeţ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Atmosferă de club la un centru de vaccinare din Alba Iulia. Un DJ a pus muzică cât timp oamenii s-au vaccinat