Antena Meniu Search
x

BĂTAIE ÎN TRAFIC. Doi tineri au fost făcuţi KO după ce au atacat în trafic un luptător MMA - VIDEO

Doi tineri au fost făcuţi KO de un şofer pe care l-au atacat în trafic cu bâtele de baseball. În final, s-a dovedit că şoferul atacat era... luptător MMA.

Doi tineri au fost făcuţi KO după ce au atacat în trafic un luptător MMA

Doi tineri au fost făcuţi KO de un şofer pe care l-au atacat în trafic cu bâtele de baseball. În final, s-a dovedit că şoferul atacat era... luptător MMA.

Întâmplarea a fost surprinsă de camera montată pe bordul unui autoturism aflat în spatele maşinii conduse de tânărul agresat care s-a dovedit a fi luptător MMA. Pe imagini se poate observa cum agresorii opresc în faţa maşinii celulalt şofer, aflat la volanul unui Peugeot 206, potrivit Daily Mail.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, unul dintre tineri scaote o bâtă de baseball şi îl îndeamnă pe celălalt şofer să se dea jos din maşină. Pentru că acesta din urmă a refuzat, agresorul a început să îi lovească maşina, fapt care s-a dovedit a fi o greşeală... majoră.

Proprietarul Peugeot-ului s-a dat jos şi cu o singură lovitură de pumn a reuşit să îl trimită pe tânărul înarmat cu bâta de baseball în... lumea viselor.

A urmat apoi o luptă corp la corp cu prietenul tânărului făcut KO, iar la un moment dat agresorul este prins de gât. În numai câteva secunde, tânărul a leşinat, în timp ce luptătorul MMA agresat şi-a văzut în continuare de drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Inedit » BĂTAIE ÎN TRAFIC. Doi tineri au fost făcuţi KO după ce au atacat în trafic un luptător MMA - VIDEO