Antena Meniu Search
x

MISTERUL se adânceşte în cazul TRAGEDIEI DIN DUNĂRE! Cadavrele sunt de negăsit, iar şeful operaţiunii de căutare dezvăluie DETALII CUTREMURĂTOARE

Misterul se adânceşte în cazul tragediei de pe Dunăre. Patru oameni, o familie cu doi copii, sunt şi acum căutaţi după ce, sâmbătă, au plonjat cu maşina în apă.

Misterul se adânceşte în cazul tragediei de pe Dunăre. Patru oameni, o familie cu doi copii, sunt şi acum căutaţi după ce, sâmbătă, au plonjat cu maşina în apă. S-a întâmplat în comuna Coronini din judeţul Caraş-Severin. Doar şoferul a reuşit să se salveze. 

Maiorul George Cozariuc de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic”, cel care a condus operaţiunea de căutare a familiei, a declarat în cadrul unei emisiuni radio, că în autoturism nu a fost găsită nicio persoană. 

Portierele erau blocate, parbrizul și luneta intacte, doar geamurile laterale erau sparte, dar nu cel din sânga faţă, locul şoferului. 

Pe acelaşi subiect

De asemenea, maiorul Cozariuc spune că bancheta ocupanţilor din spate lipsea şi ea.

"Există două posibilităţi. Ori să nu fie de la început în autoturism, ori să se fi desprins în urma impactului care a avut loc şi să fi ieşit din maşină", a spus Cozariuc, prim adjunct al comandantului ISU Caraş-Severin.

Deşi maiorul spune că bancheta din spate lipsea în momentul în care maşina a fost scoasă din apă, imaginile surprinse la faţa locului arată altceva: scaunele din faţă sunt intacte, în timp ce bancheta din spate există, dar este lăsată pe faţă.

Maşina care a plonjat sâmbătă în Dunăre este supusă acum unei expertize tehnice, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Fără cadavre, însă, nu se poate face o altă încadrare juridică.

„Până la găsirea victimelor, căutările vor continua zilnic şi vor fi efectuate de un echipaj cu o barcă de la Secţia de Pompieri Moldova-Nouă, un echipaj cu o ambarcaţiune de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara şi un echipaj cu o ambarcaţiune de la Poliţia Navală”, a mai spus maiorul George Cozariuc, potrivit radioresita.ro.

Maşina care a plonjat sâmbătă în Dunăre a fost găsită şi scoasă din apă duminică după-amiază, fără a fi găsite în el persoane. Potrivit şoferului, în autoturism ar fi fost încă patru persoane, membri ai aceleiaşi familii - tatăl, de 48 de ani, mama, de 40 de ani, precum şi doi dintre copiii acestora, un băiat de 22 de ani şi o fetiţă în vârstă de trei ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » MISTERUL se adânceşte în cazul TRAGEDIEI DIN DUNĂRE! Cadavrele sunt de negăsit, iar şeful operaţiunii de căutare dezvăluie DETALII CUTREMURĂTOARE