Antena Meniu Search
x

Ce înseamnă când visezi șobolani. Nu e semn bun!

Ce înseamnă când visezi șobolani? De cele mai multe ori, nu e semn bun - șobolanii sunt creaturi cu care oamenii nu vor să se întâlnească, nici măcar în somn.

Ce înseamnă când visezi șobolani? De cele mai multe ori, nu e semn bun - șobolanii sunt creaturi cu care oamenii nu vor să se întâlnească, nici măcar în somn.

Visurile cu șobolani sunt foarte frecvente, se întâmplă în cazul majorității oamenilor. Semnificația poate fi foarte diferită, în funcție de scenariul visului. De cele mai multe ori însă, nu e un semn bun. Totuşi, sunt şi excepţii.

Ce înseamnă când visezi șobolani

Dacă ai visat șobolani, înseamnă că urmează să ai o întâlnire neplăcută, cu o persoană pe care nu o agreezi sau pe un subiect care nu îți place.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, mai poate însemna și că vei avea parte de o confruntare fizică sau verbală.

Când visezi șobolan înseamnă că vei avea o confruntare

Ce înseamnă dacă visezi că prinzi un şobolan

Când visezi că prinzi șobolani, înseamnă că sunt oameni în jurul tău care te fac să nu te simți confortabil sau chiar îți vor răul. Pot fi persoane de la job sau din anturajul de prieteni.

Dacă visezi că omori un șobolan, înseamnă că vei avea succes în viitorul apropiat, vei avea o realizare. Proiectele pe care le ai vor fi îndeplinite, pentru că norocul este de partea ta. Dacă ai pornit o anume acțiune, o afacere și nu ai siguranța succesului, acest vis este semnul că trebuie să continui.

Când ai visat un grup mare de șobolani, nu e un semn bun. Oamenii din jurul tău, din mediul în care te afli, nu sunt de încredere. Orice faci sau orice spui e monitorizat și sunt persoane care nu vor ca să reușești.

Dacă visezi șobolan alb e un avertisment: te afli în anturajul care nu trebuie, oamenii care te înconjoară te desconsideră. Poate fi vorba despre colegii de muncă sau despre așa-ziși prieteni, însă aceștia tind să vrea ca tu să eșuezi.

Ai visat oameni cu trăsături de șobolan?

Când visezi oameni care seamănă cu un șobolan, de asemenea, nu e un semn bun. Se pare că ai de-a face cu mai mulți dușmani decât îți închipui, oameni care vor să îți pună piedici.

Dacă ai visat că roiesc șobolani în jurul tău este un semn rău. Dacă, în vis, șobolanii aleargă în diferite direcții, înseamnă că neapărat trebuie să faci niște schimbări în modul tău de viață. Poate fi vorba despre schimbare în viața personală sau în carieră.

Şobolanul prins în cuşcă are o semnificaţie negativă în vis

Când visezi un șobolan care îți mănâncă din mâncare este un avertisment: trebuie să ai mai mare atenție la modul cum îți gestionezi viața de zi cu zi - unele lucruri din trecut îți pot afecta planurile pe care le derulezi în prezent.

Ce înseamnă când visezi șobolan care te mușcă

Dacă visezi că un șobolan te mușcă, e un semn bun. Înseamnă că vei avea succes cu ceea ce ți-ai propus.

Când ai visat că ai călcat un șobolan, înseamnă că vei avea parte de un câștig sau vei descoperi ceva ce ți se va părea extraordinar. Poate vei câștiga la loterie sau vei primi o mărire de salariu, însă, indiferent despre ce e vorba, va fi un plus pentru tine.

VREI SĂ ÎNŢELEGI CE VISEZI? AFLĂ ŞI:

Ce înseamnă când te visezi mireasă

Ce înseamnă când visezi sânge

Ce înseamnă când visezi bani

Ce înseamnă când visezi șarpe

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Ce înseamnă când visezi șobolani. Nu e semn bun!