Antena Meniu Search
x

Video Cea mai căutată schimbare de look înainte de Paşte. Saloanele de înfrumuseţare au fost pline până la refuz. Hairstylist: "Muncesc 10-11 ore"

Pregătiri intense în saloanele de înfrumuseţare pentru petrecerile de Paşte. Cine nu şi-a făcut programare din timp, cu greu a mai prins un loc liber la coafor sau la cosmetică. Cele mai multe doamne au optat pentru bucle şi unghii roşii. Domnii s-au asigurat şi ei că vor fi prezentabili la masa festivă. 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 03.05.2024, 20:44

Vezi și

Andra şi-a programat vizita la salon cu o lună şi jumătate înainte de Paşte pentru a fi sigură că prinde loc. Vrea să arate impecabil de sărbători. "Eu consider că mereu trebuie să fim aranjate, frumoase, unghiile mereu făcute, iar astăzi am ales un baby-boomer, un french mai actual. Un rose-pal aşa, nude", spune Andra, clientă.

Saloane pline înainte de Paşte

Stiliştii spun că tendinţele s-au schimbat în această primavară. "Nu se mai caută modelele, cum se făceau anii trecuţi, ouă de Paşte, iepuraşi, picturi. Au mers clientele pe culori de roşu, unghii uni. La noi în salon, o manichiură cu ojă semipermanentă costă 140 de lei, iar o întreţinere cu gel, 160 de lei. Preţul poate diferi în funcţie de lungime şi model", explică Andra Preoteasa, proprietar salon manichiură.

Şi la coafor listele au fost pline cu programări de dimineaţa până seara. "Clientele care au vrut să arate bine de sărbători şi-au făcut programări chiar şi cu o lună înainte. La acest salon, de exemplu, un coafat porneşte de la 90 de lei, iar un vopsit porneşte de la 300 de lei", spune Ingrid Tîrziu, reporter Observator.

"Odată cu venirea primăverii au început şi schimbările şi pe lângă clientele care sunt lună de lună la vopsit rădăcină, sunt şi clientele sezoniere, care vin de sărbători. Cât mai mult blond în această perioadă, pentru că odată cu căldura, cu sărbătorile au zis să facem o schimbare, să fie cât mai luminos", explică Bogdan Ciochină, hairstylist.

"Clientele vin cu poza şi ne arată să le facem exact ca în poză. În perioada asta muncesc 10-11 ore", mărturiseşte Florin Anghel, hairstylist.

Coadă a fost şi la barbershop-uri. Domnii s-au asigurat că vor fi prezentabili la masa de Paşte. "Am avut şi părul foarte lung şi foarte scurt şi acum mă bazez şi pe recomandările frizerului şi încerc lucruri noi. E singura parte pe care putem să o stilizăm propriu-zis şi tocmai de asta este importantă. Cam cât de important este şi pentru doamne şi domnişoare să se machieze", spune Vasile, client.

"La noi în salon o tunsoare creativă ar fi undeva la 90 de lei, o tunsoare standard este 70 de lei. Avem inclus spălat, tuns şi styling. În perioada aceasta sunt persoane care îşi fac chiar şi cu două săptămâni înainte", a precizat Alexandru Mirică, hairstylist.

Cele mai multe saloane de înfrumuseţare au program scurt mâine şi se redeschid marţi, în a treia zi de Paşte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Inedit » Cea mai căutată schimbare de look înainte de Paşte. Saloanele de înfrumuseţare au fost pline până la refuz. Hairstylist: "Muncesc 10-11 ore"