Antena Meniu Search
x

S-au DESCOPERIT trei PROFEŢII făcute de Arsenie Boca înainte de a MURI: „Se va mânca carne de om şi se va bea sânge de om!”

Sfântul Ardealului, Arsenie Boca, a fost unul din cei mai mai mari duhovnici ai României, iar profeţiile sale sunt cutremurătoare

Sfântul Ardealului, Arsenie Boca, a fost unul din cei mai mai mari duhovnici ai României, iar profeţiile sale sunt cutremurătoare.

Care sunt cele mai importante trei profeţii ale lui Arsenie Boca.

1.  „Vor rămâne bisericile goale, cucuvelele vor cânta într-însele“

„Vine timpul, şi e foarte aproape, când toţi preoţii vor repara bisericile, iar alţii vor construi altele noi, dar nelucrand ei la sufletul omului, vor rămâne bisericile goale, cucuvelele vor cânta într-însele. Roadele slăbirii în dreapta credinţă a teologilor în facultăţi şi seminarii vor fi preoţii, care vor fi şi mai slabi că învăţătorii lor; mai ales în Transilvania ortodoxia aproape că va dispărea, ultima redută va fi Sibiul, dar va cădea şi acesta. Dumnezeu nu forţează mântuirea nimănui. Cine are minte să ia aminte”.

Astfel, Arsenie Boca a prezis un timp al decăderii credinţei, când bisericile nu vor mai fi umplute de credincioşi, ci părăsite. Totodată, părintele precizează că omul e liber să decidă dacă vrea sau nu să se mântuiască.

2.  Necazuri mai mari că munţii

„Vor veni necazuri mai mari decât Munţii Făgăraşului. Ne-om duce la Munţii Făgăraşului şi la dealul Prislopului să se prăvălească peste noi că nu mai putem rezistă («Atunci vor începe să spună munţilor: Cadeţi peste noi!, şi dealurilor: Acoperiţi-ne!» ) şi ne-om duce la morminte să iasă afară morţii şi să intrăm noi de vii că nu mai putem rezista”.

Arsenie Boca a anticipat faptul că omenirea va fi copleşită de necazuri extraordinare, multe cauzate de urgia naturii: cutremure, căderi de tere

3.  „Se va mânca carne de om şi se va bea sânge de om”

„Toate aceste semne ni le-a prorocit părintele Arsenie prin anul 1945-1946 şi ne-a citit [tălmăcit] din Biblie de la Apocalipsa că se va ridică de la Răsărit un popor fără cruce, va bântui casele oamenilor, le va dărâma, le va nimici, se va calcă om pe om, se va mânca carne de om şi se va bea sânge de om. Cine va rămâne din războiul acesta va fi ales că grâul din pleava. Pleava zboară, iar grâul rămâne. Se va alege cine va rămâne. Părintele ne-a spus: „Nu vă spun de la mine. Aşa scrie în carte, în Biblie”.

Una dintre cele mai cutremurătoare profeţii e cea care anunţă un timp al canibalismului, când omul va deveni hrană pentru om.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » S-au DESCOPERIT trei PROFEŢII făcute de Arsenie Boca înainte de a MURI: „Se va mânca carne de om şi se va bea sânge de om!”