Antena Meniu Search
x

Cura de SLĂBIRE care face minuni! Cum să dai jos kilograme cu PĂPĂDIE

Curele de slăbit sunt multe şi variate, însă medicii le recomandă pe cele pe bază de produse naturale. Una dintre ele este cea cu păpădie.

Curele de slăbit sunt multe şi variate, însă medicii le recomandă pe cele pe bază de produse naturale. Una dintre ele este cea cu păpădie.

Bogată în vitamine, aceasta cură te scapă de 5 kilograme în trei săptămâni, dar ajută şi la detoxifiere, ceea ce face că organismul să funcţioneze în parametri normali şi să elimine excesul de care nu are nevoie.

Totodată, cura de slăbit cu păpădie nu trebuie ţinută mai mult de 3 săptămâni, după care se face pauză cel puţin o săptămână, pentru efecte maxime.

Iată ce ai de făcut:

Folosind frunzele şi rădăcinile de la păpădie, se usucă şi aproximativ 10 grame se infuzează în 150 de mililitri de apă fierbinte timp de 10 minute.

Ceaiul obţinut se consumă de 3 ori pe zi, după masă, ajutând organismul să elimine toxinele pe care le ingurgitaţi şi o mare parte din grăsimile care nu sunt neceare organismului.

Acelaşi ceai se poate obţine prin aceeaşi metodă şi doar din rădăcini de păpădie, acestea fiind mai bogate în antioxidanţi decât frunzele plantei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Cura de SLĂBIRE care face minuni! Cum să dai jos kilograme cu PĂPĂDIE