Antena Meniu Search
x

Video Două din trei cupluri s-au plictisit de întâlnirile tradiţionale de Ziua Îndrăgostiţilor. Cu ce activități vor să le înlocuiască

Două din trei cupluri s-au plictisit de întâlnirile tradiţionale de Ziua Îndrăgostiţilor, potrivit unui studiu recent. Tot mai mulţi tineri preferă să înlocuiască tradiționalele ieşiri la cină sau film cu experiențe și activități creative. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 10.02.2023, 08:46

Vezi și

64% dintre cei care au răspuns acestui studiu spun că s-au plictisit de întâlnirile tradiționale și caută alte experiențe interesante, iar dacă ne referim la tineri, la cei cu vârsta de până în 35 de ani, procentul crește la 71%. 

8 din 10 cupluri spun ca intenționează să încerce activitați noi în următorul an

Aproape 70% dintre ei spun că întâlnirea ideală ar fi o activitate în aer liber sau o experiență comună, cum ar fi cursurile de gătit, drumeții sau cățărat. Motivul, spun ei, le creeaza amintiri mai mult decât o intâlnire tradițională și îi apropie unul de altul.

De asemenea, 8 din 10 cupluri care au răspus sondajului, adepte întalnirilor tradiționale, spun ca intenționează să încerce activitați noi în următorul an. 

Numai că, probleme pot să apară atunci când trebuie să aleagă activitațile, pentru că, se arată în studiu, femeile iși doresc cel mai mult o călătorie sau un curs de fotografie, în timp ce bărbații au pus pe primul loc o activitate sportivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Două din trei cupluri s-au plictisit de întâlnirile tradiţionale de Ziua Îndrăgostiţilor. Cu ce activități vor să le înlocuiască