Antena Meniu Search
x

Video Cât trebuie să scoată din portofel cei care vor să sărbătorescă iubirea la munte. Valentine's Day bate la uşă

Nu mai e chiar aşa mult până la Ziua Îndrăgostiţilor, aşa că administratorii unităților de cazare au ieșit deja cu primele oferte pe piață. Fie că îndrăgostiții vor sărbători dragostea la munte sau la malul mării, prețurile sunt accesibile pentru fiecare. 

de Redactia Observator

la 03.02.2023, 07:54

Vezi și

Îndrăgostiții care aleg să sărbătorească iubirea pe pârtie, intr-un peisaj veritabil de iarnă, în staţiunea montană Cavnic din Maramureș vor trebui să scoată din buzunar 430 de lei/cuplu pentru o noapte de cazare.

Pachetul include mic dejun, skipass și acces la zona spa. La malul mării prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 295 de lei și ajung la 340 de lei, în funcție de tipul de cameră. Îndrăgostiții vor avea parte de aranjament romantic în cameră, mic dejun, dar și 10% discount la restaurant.

Iar dacă nu puteți fugi la munte sau la mare, pentru ziua îndrăgostiților localurile vin și ele cu oferte variate. Prețurile pentru o cină romantică pornesc de la 149 de lei de persoană, iar din meniu nu lipsește cântecul și voia bună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cât trebuie să scoată din portofel cei care vor să sărbătorescă iubirea la munte. Valentine's Day bate la uşă