Gogoşile româneşti îi cuceresc rapid pe turiştii veniţi din toate colţurile lumii
Românii care le vând gogoşi străinilor mizează pe reţetele din moşi-strămoşi. Simple, cu zahăr, sau umplute cu brânză de burduf, îi cuceresc rapid pe turiştii veniţi din toate colţurile lumii.
Românii care le vând gogoşi străinilor mizează pe reţetele din moşi-strămoşi. Simple, cu zahăr, sau umplute cu brânză de burduf, îi cuceresc rapid pe turiştii veniţi din toate colţurile lumii.
Peste o gogoaşă pufoasă găsim un zombi făcut din caramel. Iar un păianjen din ciocolată neagră completează colecţia de Halloween. Alt "monstru" îi îmbie pe cei care iubesc crema de lămâie. Este noua modă în materie de gogoşi, unde reţeta clasică e combinată cu idei de marketing.
Iulia Sălăjan, manager cofetărie
Acum, că vine perioada în care se sărbătoreşte Halloweenul la americani, colegele de la departamentul de creaţie au dezvoltat nişte produse speciale pentru această perioadă.
Cu cât mai colorate, cu atât mai gustate de românii care lasă tradiţia în urmă.
Însă tocmai reţeta bunicii se respectă în această gogoşerie din Sibiu. Într-un oraş turistic, este cea mai bună afacere.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰