Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 20 Iunie 2017

Nativii din zodia Berbec sunt de apreciat astăzi. Au o vorbă bună pentru fiecare, chiar dacă starea lor generala NU este una de bunădispoziţie. 

**** 

Taurii vor avea o zi plină de satisfacţii profesionale. Stresul din ultima vreme va fi uitat datorită rezultatelor bune de la serviciu. 

**** 

Pe acelaşi subiect

Gemenii sunt foarte norocoşi. Le merge bine atât în planul financiar cât şi în cel emotional. Vor avea o zi plină de lucruri surprinzătoare, dar bune! 

**** 

În schimb Racii NU sunt foarte activi la serviciu, se concentrează mai mult pe soluţionarea unei probleme personale neprevăzute. 

**** 

Leii ar face bine să se detaşeze de stresul provocat de activităţile de serviciu. Nu de alta, însă sănătatea este mult mai importantă. 

**** 

Fecioarele NU strălucesc la capitolul finanţe. Însă grijile lor tind să se sfârşească pentru că se întrevăd ceva câştiguri substanţiale la acest capitol. 

**** 

Nativii din Balanţă traversează o perioadă mai dificilă din punct de vedere profesional. Rutina zilnică le taie cheful de acţiune, aşa că se gândesc să facă o schimbare. 

**** 

Scorpionii dau dovadă de multă încăpăţânare în relaţiile colegiale, şi din această cauză se vor vedea implicaţi în discuţii neplăcute. 

**** 

Săgetătorii NU sunt ei experţi în toate domeniile, însă astăzi inspiraţia îi ajută să gestioneze fiecare situaţie exemplar. 

**** 

Capricornii NU acordă răbdarea necesară proiectelor de la birou. Din acest motiv NU vor avea rezultatele aşteptate. 

**** 

Vărsătorii vor linişte şi pace. Nu au chef de dispute, aşa că astăzi vor lăsa mult de la ei în relaţiile sociale şi vor fi foarte toleranţi. 

**** 

Iar Peştii o vor lăsa mai uşor astăzi cu munca şi îşi fac planuri de călătorie. Ştiu că o vacanţă în doi va pune capăt tensiunilor familiale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 20 Iunie 2017