Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 3 Mai 2017

BERBEC

Aveti sanse mari de succes in afaceri, dar se pare ca sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte. O persoana mai in varsta care va apreciaza corectitudinea este dispusa sa va acorde un sprijin consistent. 

TAUR

Este posibil ca un vecin sau un prieten apropiat sa va invite la o intrunire. Desi invitatia va cam incurca planurile, merita sa o acceptati fiindca sunt sanse sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita cu care veti lega o prietenie durabila. 

Pe acelaşi subiect

GEMENI

Chiar daca sunteti preocupat de probleme personale presante, ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiilor cu persoana iubita. O iesire in doi v-ar ajuta sa va deconectati de la problemele cotidiene si v-ar apropia mai mult de partenerul de viata.

RAC

Sunteti in forma si aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara a familiei. Puteti sa va ocupati de probleme serioase din domeniul afacerilor si sa finalizati lucrari incepute cu mai mult timp in urma.

LEU

Este posibil ca o persoana draga din familie sa va ofere un cadou de care va bucurati in mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelenta azi si va ajuta sa rezolvati o problema financiara. 

FECIOARA

In cursul diminetii este posibil sa luati luati o decizie in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati programul. Este o zi buna pentru rezolvarea problemelor financiare, dar va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.

BALANTA

Capacitatea de comunicare este azi la cote inalte. Prin urmare, este o zi buna pentru negocieri in afaceri si pentru discutarea chestiunilor delicate in plan sentimental si in familie. Este posibil sa fiti nevoit sa va planificati o calatorie in interes familial.  

SCORPION

Aveti sanse mari de succes intr-o calatorie in interes profesional. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerii. In partea a doua a zilei, aveti posibilitatea sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. 

SAGETATOR

Se pare ca trebuie sa luati o decizie importanta in privinta relatiilor cu persoana iubita. In prima parte a zilei sunteti tentat sa va implicati in mai multe activitati in acelasi timp. Puteti sa va bazati pe ajutorul prietenilor. 

CAPRICORN

S-ar putea sa plecati intr-o calatorie neprevazuta in interes familial. Este o zi favorabila comunicarii si negocierilor. Aveti sanse sa finalizati o lucrare in care ati investit bani si efort. 

VARSATOR

Ziua de azi este favorabila comunicarii si calatoriilor in interes de afaceri. Pe plan sentimental este posibil sa luati o decizie care va determina schimbari benefice pe termen lung. 

PESTI 

Este posibil sa primiti un cadou de la persoana iubita si sa fiti invitat intr-o calatorie impreuna cu prietenii. In partea a doua a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta pe plan sentimental. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 3 Mai 2017