Antena Meniu Search
x

Imagini impresionante: O fetiţă a fost salvată de la o tragedie de către un robot, care a acţionat fără să fie programat (VIDEO)

Un robot, care a acţionat de unul singur, fără să fie programat, a salvat o fetiţă care s-a aflat la un pas de a fi zdrobită. Micuţa se căţărase pe un raft, care a cedat sub greutatea ei.

Vezi și

Un robot, care a acţionat de unul singur, fără să fie programat, a salvat o fetiţă care s-a aflat la un pas de a fi zdrobită. Micuţa se căţărase pe un raft, care a cedat sub greutatea ei.

Oleg Kivokurtsev, unul dintre creatorii robotului, susţine că maşinăria a acţionat de una singură, fără a fi programată.

Robotul este un autodidact, construit pentru a lucra în relaţii publice. Creatorii săi spun că nu este pentru prima oară când acesta a avut acţiuni surprinzătoare. 

În imaginile filmate la o universitate din Rusia, maşinăria poate fi văzută stând în holul facultăţii.

Pe acelaşi subiect

O fetiţă se apropie de el şi se caţără pe un raft burduşit cu pachete, aflat în apropiere. Pe măsură ce micuţa se urcă pe el, robotul poate fi văzut îndreptându-se spre fată şi ridicând un braţ, exact în momentul în care raftul începe să se prăbuşească.

Astfel, mişcarea sa a salvat-o pe fetiţă de la a fi zdrobită de construcţia de metal.

Proprietarul robotului spune că salvarea a fost o "pură coincidenţă", întrucât robotul este prevăzut cu un sistem de funcţionare în oglindă.

Aparent, din cauze necunoscute, modul de funcţionare s-a autoactivat, ceea ce l-a făcut pe robot să ridice braţul la momentul potrivit, scrie Daily Mail.

Citeşte şi: "100% infracţiune". Motivul halucinant pentru care o femeie a fost raportată la poliţie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Imagini impresionante: O fetiţă a fost salvată de la o tragedie de către un robot, care a acţionat fără să fie programat (VIDEO)