Antena Meniu Search
x

Video Imagini rare și spectaculoase: Bătaie între doi urși, surprinsă de camere într-o pădure din Suceava

Imagini foarte rare și spectaculoase, cu o confruntare puternică între doi urși, au fost surprinse într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșteni din cadrul Direcției Silvice Suceava.

de Redactia Observator

la 03.02.2023, 14:32

bătaie între urși într-o pădure din Suceava
Imagini rare și spectaculoase: Bătaie între doi urși, surprinsă de camere într-o pădure din Suceava - Facebook

Romsilva, regia care a publica imaginile, precizează că urșii sunt animale teritoriale și au habitatul în pădurile întinse de munte și cele dese din zonele deluroase. În căutarea hranei, urșii fac deplasări lungi, folosindu-și toate simțurile, în special cel olfactiv, foarte dezvoltat. Hrana lor este predominant vegetală, dar se hrănesc și cu pești, cervide, mamifere mici, până la păsări sau ouă de păsări și insecte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Romsilva - Direcția Silvică Suceava administrează, prin intermediul celor 24 de ocoale silvice, peste 270 de mii de hectare păduri de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

De unde vă faceţi cel mai des aprovizionarea cu verdeţuri şi legume?

Observator » Inedit » Imagini rare și spectaculoase: Bătaie între doi urși, surprinsă de camere într-o pădure din Suceava