Antena Meniu Search
x

Imaginile ÎNGERULUI PĂZITOR al unui BOLNAV DE CANCER!

Un bărbat a fost internat în spital, cancerul de vezică biliară în stadiu terminal și starea rinichilor săi, făcând medicii să estimeze că este o problemă de zile până își va închide ochii.

Un bărbat a fost internat în spital, cancerul de vezică biliară în stadiu terminal și starea rinichilor săi, făcând medicii să estimeze că este o problemă de zile până își va închide ochii. 

În timpul unei vizite, nepotul său, care urma să plece la studii, a dorit să ia ca amintire o ultimă imagine a bunicului său, cu ajutorul camerei telefonului său mobil.

Nu a fost cazul să se pregătească pentru ce era mai rău, lucrurile luând o întorsătură neașteptat de fericită, starea de sănătate a bătrânului devenind din ce în ce mai bună, fiind chiar externat din spital.

La o săptămână distanțp, atunci când elibera spațiul de stocare de pe telefon, ștergând din imaginile aflate în memorie, tânărul a înlemnit în momentul în care a văzut fotografia, deasupra patului de spital pe care îl ocupa bunicul său, camera surprinsese o apariție fantomatică ce părea să vegheze asupra acestuia, asemenea unui înger păzitor.

Bănuind că este subiectiv, tânărul a mers la spital și a arătat imaginea și personalului medical. Deloc mirați, aceștia i-au spus că nu este un lucru neașteptat, o mulțime de pacienți în stadiu terminal povestind despre aceeași viziune: o fată cu părul lung, blond, îmbrăcată într-o rochie albă, relatează Jurnalul Național 

Toată familia este șocată, nimeni nu poate crede că această minune s-a întâmplat cu adevărat, dar bătrânul este în viață, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit și, după ce a văzut și el fotografia, spune că găsește extrem de confortabil faptul că are un înger păzitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Imaginile ÎNGERULUI PĂZITOR al unui BOLNAV DE CANCER!