Antena Meniu Search
x

Lecție de devotament. Un cățel își păzește prietenul patruped, lovit de mașină și lăsat să agonizeze pe o stradă din Brazilia

Imagini impresionante pe o stradă din Brazilia. Un cățel și-a păzit o noapte întreagă prietenul patruped lovit de o mașină. Când mai multe persoane au încercat să se apropie de cățelul rănit, prietenul său loial a devenit agresiv, încercând să-l apere. În cele din urmă, salvatorii i-au câștigat încrederea.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 18.02.2021, 10:08

Un cățel și-a păzit prietenul patruped rănit, o noapte întreagă
Un cățel și-a păzit prietenul patruped rănit, o noapte întreagă - ONG Adota Iguatu / Instagram
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Un câine loial a rămas alături de prietenul său patruped, rănit în urma impactului cu o mașină, pe o stradă din orașul brazilian Iguatu, pe 14 februarie, scrie Mirror.co.uk.

Câinele a agonizat o noapte întreagă, în stradă, înainte ca o echipă de la o asociație locală pentru protecția animalelor au sosit la fața locului pentru a ajuta patrupedul. 

“Nu am reușit să intervenim la timp deoarece nu aveam niciun medic veterinary disponibil. Dar a doua zi am fost informați că ambii căței se aflau în același loc”, a declarat asistenta Marina Assuncao. “Am plecat imediat la locul accidentului, alături de un prieten veterinar, pentru a aduce câinele la clinică”.

Când femeia a încercat să se apropie de câțelul rănit, prietenul său loial a devenit agresiv. Însă, în cele din urmă, salvatorii i-au câștigat încrederea. 

“Nu s-a dezlipit de prietenul său rănit nicio clipă. L-a lins și îl atingea cu lăbuțele în timp ce noi încercam să-l resuscităm. Când am urcat animalul rănit în mașină, prietenul său a sărit imediat pe unul dintre scaune”.

Medicii veterinary au avut grijă de cățel, dar acesta încă nu și-a recăpătat mobilitatea. “Am fost atât de impresionați de această dovadă de devotament”, a mărturisit Marina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Lecție de devotament. Un cățel își păzește prietenul patruped, lovit de mașină și lăsat să agonizeze pe o stradă din Brazilia