Antena Meniu Search
x

Foto Un căţel loial care refuză să fie adoptat îşi aşteaptă stăpânul, deşi omul a murit în urmă cu cinci ani, în China

Un căţel din China trăieşte fiecare zi cu speranţa că îşi va revedea stăpânul. Proprietarul animalului a murit de cancer, în urmă cu cinci ani. Vecinii binevoitori au încercat să îl adopte şi să îl îngrijească, dar căţelul se întoarce în acelaşi loc de fiecare dată.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 01.02.2021, 18:25

Patrupedul nu acceptă să fie adoptat
Da Huang îşi aşteaptă stăpânul, deşi omul a murit în urmă cu cinci ani - Douyin
  • Un câine devotat îşi aşteaptă stăpânul care a murit în urmă cu cinci ani
  • Patrupedul nu acceptă să fie adoptat

Un câine loial locuiește la locul de muncă al fostului său proprietar și așteaptă întoarcerea sa de când pensionarul a murit acum cinci ani. Adorabilul patruped, cunoscut sub numele de Da Huang, datorită culorii blănii sale, chiar a fugit de la vecinii cu inima bună care au încercat să-l adopte. 

Animalul era un câine vagabond înainte de a fi salvat de domnul Shen, care lucra ca paznic la o parcare din orașul Shengyang, din nord-estul Chinei. De-a lungul anilor, patrupedul a rămas cu domnul Shen lângă cabina de securitate și a devenit un câine de pază.

Stăpânul a murit de cancer în anul 2015 și căţelul așteptă încă de atunci revenirea sa în parcare, în fiecare zi. Vecinii din apropiere i-au amenajat un culcuş pe care l-au dotat cu perne și haine vechi. De asemenea, aceştia îl hrănesc și îi fac din când în când o baie.

Câinele verifică fiecare trecător în parte, în speranţa că este stăpânul său

Ori de câte ori un om se află în trecere prin respectiva zonă, Da Huang aleargă spre el ca și cum ar fi vrut să verifice dacă este domnul Shen, potrivit dailystar.co.uk.

''A refuzat să fie adoptat. Poți fi prieten cu el, dar nu te va trata niciodată drept stăpânul său. El are doar un singur lucru de făcut - să-l găsească pe domnul Shen​'', a spus un rezident.

Apoi se întoarce în același loc și așteaptă următoarea persoană.

"Puteți vedea dezamăgirea din ochii lui și puteți înțelege cât de singur este. Este o poveste tristă".

Povestea i-a lăsat pe internauţi în lacrimi: "Bietul câine mic. Acest lucru îmi amintește atât de mult de povestea lui Hachiko. Ce câine loial!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un căţel loial care refuză să fie adoptat îşi aşteaptă stăpânul, deşi omul a murit în urmă cu cinci ani, în China