Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun a renunţat la sanie şi a preferat tramvaiul. Imagini inedite surprinse în Bucureşti

Anul acesta, Moş Crăciun a renunţat pentru puţină vreme la sanie şi a preferat tramvaiul. S-a întâmplat în Bucureşti, unde, într-un vehicul decorat de sărbătoare, vatmanul i-a întâmpinat pe călători în costum de Moş. A avut la el şi un sac plin de dulciuri pe care le-a împărţit pasagerilor. Totul pe cheltuiala lui, pentru a aduce un strop de bucurie în mijlocul unor sărbători atipice.

de Alexandra Duminică

la 25.12.2020, 09:43

Vezi și
  • Tramvaiul circulă pe lina unu.
  • Cine se urcă primeşte din partea Moşului şi câte o ciocolată.

Este un Crăciun atipic, însă spiritul sărbătorilor este greu de înfrânt. În noaptea de Ajun, un vatman din Bucureşti s-a costumat în Moș Crăciun, spre încântarea pasagerilor. Şi tramvaiul său a fost decorat cu beteală şi luminiţe. 

Alexandra Duminică, reporter Observator: Dacă în acest an Moş Crăciun nu va veni cu sania, îl puteţi găsi în rol de vatman. Crăciun fericit tuturor!

Tramvaiul circulă pe lina unu.

Cine se urcă primeşte din partea Moşului şi câte o ciocolată. Darnicul vatman şi-a umplut sacul cu dulciuri, pe propria cheltuială, pentru a-i face fericiţi pe pasageri. 

Vatman: Prima reacţie, se bucură, fac cu mâna..îmi zâmbesc. 

Crăciunul se simte în fiecare casă

Deşi Capitala poartă haine de sărbătoare, anul acesta, sărbătorile de stradă sunt interzise. Chiar şi aşa, Crăciunul se simte în fiecare casă.

Alexandra Duminică, reporter Observator: Lucruri obişnuite cândva, precum colindătorii care băteau la uşi sau petrecerile alături de cei dragi, nu mai sunt posibile. Şi totuşi, magia acestor sărbători este aceeaşi. 

La ora la care Moş Crăciun începea să împartă cadouri în Bucureşti, străzile erau deja goale.

Doar poliţiştii mai patrulau pe străzi pentru a se asigura că nimic nu va tulbura noaptea de Ajun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Moş Crăciun a renunţat la sanie şi a preferat tramvaiul. Imagini inedite surprinse în Bucureşti