Antena Meniu Search
x

Motanul Ghenă şi-a pus gândurile pe hârtie și a lansat prima carte pentru copii!

După ce a strâns mii de admiratori pe propria pagină de Facebook, motanul Ghenă și-a pus gândurile pe hârtie și a lansat prima carte pentru copii.

Vezi și

După ce a strâns mii de admiratori pe propria pagină de Facebook, motanul Ghenă și-a pus gândurile pe hârtie și a lansat prima carte pentru copii. Pe 200 de pagini, pisoiul și-a expus cu umor ideile despre mâncare şi filosofia de canapea, dar şi sfaturile pentru trecerea timpului fără a face prea mult efort.

Bogdan Stoica, scriitor: "E povestea unui pisoi, primele lui şase luni de viaţă. Are nişte idei complet cretine, vrea să facă un minister al bobiţelor, crede că este politician mai bun decât Trump şi părerile lui despre ce vede la televizor şi pe geam."

Deşi prezent la expoziţie, motanul Ghenă nu s-a înscris în competiţia în care 250 de pisici de toate rasele se întrec în lene și mofturi.  

Cu nasul turtit, ori cu blana deasă, mai mici sau mai mari, pline de energie sau plictisite de atâta atenţie, pisicile au fost în centrul atenţiei. 

Iar cei mai bucuroşi au fost, binenţeles, copiii, care şi-au ales cu greu preferatele. 

Batman, un bengalez de doi ani, a strâns zeci de admiratori în jurul cuştii. 

În timp ce sutele de feline aşteaptă să fie admirate, consilierii municipali se pregătesc să interzică în Bucureşti vânzarea de pisici şi câini nu doar pe internet, dar şi în magazinele de specialitate.

Dacă proiectul de hotărâre aflat acum în dezbatere publică va fi votat de consilieri, iubitorii de animale vor putea să le cumpere doar de la adăposturi, de la crescătorii autorizaţi sau de la asociaţiile de profil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Motanul Ghenă şi-a pus gândurile pe hârtie și a lansat prima carte pentru copii!