Antena Meniu Search
x

9 asistente de la aceeaşi maternitate au rămas însărcinate aproape toate în acelaşi timp

Nouă asistente de la o maternitate din Maine, Statele Unite, au rămas însărcinate aproape toate în același timp și vor naște în următoarele patru luni.

de Redactia Observator

la 27.03.2019, 17:21

Asistente gravide în același timp
Cele nouă asistente vor naște în următoarele 4 luni - captură video Youtube | NBC

Nouă asistente de la o maternitate din Maine, Statele Unite, au rămas însărcinate aproape toate în același timp și vor naște în următoarele patru luni.

"De-a lungul unei ture număram colegele care sunt însărcinate. Apoi ne-am dat seama că suntem nouă", a declarat una dintre gravide, pentru NBC.

Coincidența a devenit virală pe internet după ce una dintre asistente, Brittney Verville, a postat o fotografie pe Facebook cu celelalte opt colege însărcinate, fiecare ținând un carton cu data estimată a nașterii.

"E cu siguranță ceva în apă, aici la Centrul Medical din Maine, la secția de Obstretrică. Mulți copilași în această vară", a scris ea, pe rețeaua de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Firește, spitalul a distribuit imaginea, alături de un mesaj de felicitare.

Potrivit Washington Post, Carol Sakala, care conduce o secție specializată în nașteri și îngrijirea gravidelor, la organizația National Partnership for Women & Families, a declarat că nu există o explicație științifică pentru această coincidență. 

"Nu există vreun motiv biologic. Încercam să mă gândesc la posibile cauze - câteodată surorile și prietenele apropiate vor să treacă prin experiența de a naște și crește copii împreună", a spus specialistul.

În unitatea medicală lucrează 80 de asistente în secția de Obstretrică. Conducerea maternității le-a asigurat pe asistentele gravide că nu vor fi probleme legate de personal, pe perioada nașterilor.

Este reconfortant să știm că vom avea una grijă de cealaltă", a mărturisit Samantha Giglio, una dintre asistentele gravide.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » 9 asistente de la aceeaşi maternitate au rămas însărcinate aproape toate în acelaşi timp