Meniu
Search
x

(P) Kaufland România susține turneele din seria Wheelchair Tennis Open, organizate la Pitești și București

Performanța nu are limite, iar fiecare persoană se poate bucura de un stil de viață activ și sănătos. Turneele BRD-Kaufland Wheelchair Tennis Open sunt dedicate persoanelor cu dizabilități care își doresc mai mult și care își depășesc zilnic limitele prin ambiție și dedicare, promovând mișcarea prin intermediul tenisului jucat în scaun rulant.

De Redactia Observator la 12.08.2022, 14:28

Kaufland România se alătură turneelor BRD-Kaufland Wheelchair Tennis Open în calitate de partener principal, susținând sportivii cu dizabilități și reafirmându-și astfel poziția de angajator incluziv, care sprijină persoanele cu nevoi speciale. Pentru Kaufland parteneriatul reprezintă o continuare firească a acțiunilor derulate în ultimii ani, ca parte a programului A.C.C.E.S. (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale), un program de recrutare a persoanelor cu dizabilități.

Cele două turnee special create pentru jucătorii de tenis aflați în scaun rulant se desfășoară la Pitești, la baza sportivă „Star Arena” din Bascov în perioada 11-14 august și la București, la Centrul Național de Tenis, în perioada 15-18 august. Turneele reunesc pe terenul de joc sportivi paralimpici din întreaga lume, încurajează socializarea, mișcarea și sportul în rândul persoanelor cu dizabilități, și evidențiază performanțele pe care acestea le pot atinge, doborând zilnic barierele impuse de deficiențele locomotorii.

Turneul de la Pitești reunește pe zgura din Bascov 40 de sportivi din 15 țări și este dotat cu premii în valoare totală de 3.500 de dolari, în vreme ce la București vor juca peste 60 de sportivi în cadrul a trei categorii: masculin și feminin Open, dar și Quad, o categorie specială la care participă persoane în scaun rulant, cu dizabilități la brațul cu care folosesc racheta.

Echipa Kaufland pune accent pe diversitate, încurajând activ angajarea și integrarea persoanelor cu dizabilități în cadrul companiei. De altfel, în toamna lui 2019 retailerul a pus bazele programului A.C.C.E.S., menit să vină în întâmpinarea nevoilor de angajare ale persoanelor cu dizabilități, oferindu-le acestora un loc de muncă unde abilitățile și competențele lor sunt valorizate.

Este o onoare să ne alăturăm turneelor din seria Wheelchair Tennis Open ca partener oficial și este un pas firesc pe care îl facem, având în vedere implicarea Kaufland de-a lungul timpului în numeroase evenimente care promovează performanța în sport și un stil de viață sănătos. De data aceasta însă, experiența BRD-Kaufland Wheelchair Tennis Open vorbește despre mai mult decât atât. Aceste turnee celebrează depășirea unor limite care pot părea de netrecut, dar care au fost cucerite de jucători datorită pasiunii, dedicării, optimismului și forței pe care fiecare dintre ei a demonstrat-o, atât pe teren, cât și în afara lui.”, a spus Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director la Kaufland România și Republica Moldova. „Pe lângă sprijinul acordat turneelor, misiunea noastră merge și mai departe, către oamenii din comunitate care se confruntă cu dificultăți în găsirea unui loc de muncă potrivit. Prin intermediul programului de recrutare A.C.C.E.S., continuăm să le punem la dispoziție acestora numeroase oportunități profesionale, adaptate nevoilor lor.” a continuat aceasta.

De la debutul programului A.C.C.E.S, peste 350 de persoane cu dizabilități au fost angajate și integrate în echipele Kaufland din întreaga țară, iar în prezent, retailerul oferă 500 de locuri de muncă, la nivel național, dedicate exclusiv persoanelor cu cerințe și evoluții speciale. De altfel, întregul proces de recrutare a persoanelor cu dizabilități a fost conceput într-o manieră accesibilă, astfel încât să răspundă nevoilor acestor persoane.

Persoanele interesate de un loc de muncă în cadrul echipei Kaufland sunt invitate să consulte oportunitățile disponibile, online, pe cariere.kaufland.ro sau telefonic, la nr. tel. 021 91 32.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » (P) Kaufland România susține turneele din seria Wheelchair Tennis Open, organizate la Pitești și București