Antena Meniu Search
x

"Plânsul se plăteşte separat". O femeie a fost taxată suplimentar de medic pentru că a plâns de durere în timpul unei intervenţii chirurgicale, în SUA

O femeie din Statele Unite a avut parte de o supriză neaşteptată în momentul în care a primit factura pentru serviciile medicale de care a avut parte. În rubricile documentului, femeia a observat că a fost taxată suplimentar cu 11 dolari pentru că a plâns de durere pe parcursul intervenţiei chirugicale.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 30.09.2021, 11:41

Imediat după finalizarea operaţiei prin care şi-a scos o aluniţă, femeia a primit din partea spitalului factura pentru a achita contravaloarea serviciilor medicale, potrivit The Mirror. Pe cea de-a doua rubrică a documentului, femeia a observat că i-au fost aplicate taxe suplimentare pentru că nu s-a putut abţine din plâns. Medicii au caracterizat serviciul drept o "emoţie scurtă", aplicând pentru acest lucru un cost de 11 dolari. "Intervenţia, 223 de dolari, Plânsul se plăteşte separat", a scris femeia în descrierea fotografiei.

Taxată pentru că nu a rezistat durerii

La scurt timp, americanca a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu factura respectivă, spre amuzamentul utilizatorilor care au viralizat în scurt timp postarea femeii. "Nu pot să-mi dau seama dacă este o satiră sau un alt exemplu de şiretlicuri ridicole de facturare a medicilor", a comenat un utilizator. Femeia a dat asigurări că documentul este cât se poate de real, iar taxa a fost deja achitată. Mulţi utilizatori s-au declarat de-a dreptul şocaţi de situaţie şi au criticat aceste practici ale medicilor, pe care le consideră profitoare faţă de oamenii bolnavi. "Acesta este cu adevărat momentul în care ar trebui să dăm jos acest sistem. Acesta este sfârşitul, societatea este coruptă", a comentat un alt utilizator.

Au existat şi alte comentarii în care oamenii povestesc despre taxele "stupide" pe care le-au primit în urma intervenţiilor medicale. Un utilizator a povestit că medicul stomatolog a început să îi scoată mai mulţi dinţi decât era nevoie pentru a-l taxa pentru doze suplimentare de anestezic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » "Plânsul se plăteşte separat". O femeie a fost taxată suplimentar de medic pentru că a plâns de durere în timpul unei intervenţii chirurgicale, în SUA