Antena Meniu Search
x

VIDEO. Povestea care a smuls LACRIMILE a MILIOANE de oameni! Ce a făcut un OM AL STRĂZII când a primit 100 de dolari de la un binefăcător! Nu te-ai aştepta la ASTA!

Un experiment social s-a transformat într-o poveste încărcată de emoţie, care a ajuns la inimile a mii de oameni. Iniţatorul experimentului i-a oferit 100 de dolari unui om al străzii, după care l-a urmărit pentru a vedea ce face cu banii primiţi.

Un experiment social s-a transformat într-o poveste încărcată de emoţie, care a ajuns la inimile a milioane de oameni. Iniţatorul experimentului i-a oferit 100 de dolari unui om al străzii, după care l-a urmărit pentru a vedea ce face cu banii primiţi.

Văzând că acesta intră într-un magazin de băuturi alcoolice, s-a gândit că abia aştepta să îşi cumpere alcool.

Nu mică i-a fost mirarea bărbatului să vadă că omul străzii a ieşit din magazin încărcat de plase cu mâncare. S-a întors în stradă, unde a mers într-o zonă în care alţi oameni fără adăpost îşi fac veacul.

Le-a împărţit tuturor mâncarea cumpărată din banii primiţi, gest care a lăsat muţi de uimire mii de oameni. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a explicat că situaţiile multora dintre cei care locuiesc pe stradă nu au fost întotdeauna aşa. Unii sunt oameni care au avut o casă şi chiar un job stabil la un moment dat, însă problemele cu banii i-au adus la sapă de lemn şi au fost nevoiţi să vândă totul. 

Impresionat de gestul său, binefăcătorul i-a mai oferit 100 de dolari și i-a cerut omului să-i păstreze de data aceasta pentru el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Inedit » VIDEO. Povestea care a smuls LACRIMILE a MILIOANE de oameni! Ce a făcut un OM AL STRĂZII când a primit 100 de dolari de la un binefăcător! Nu te-ai aştepta la ASTA!