Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rețeta savuroasă din weekend! Cartofi Hasselback cu usturoi

Cartofii Hasselback sunt un deliciu la orice masă sau cu orice ocazie

de Redactia Observator

la 13.09.2015 , 11:42

Cartofii Hasselback sunt un deliciu la orice masă sau cu orice ocazie

De ce ai nevoie:

  • cartofi
  • căței de usturoi
  • ulei de masline
  • unt
  • piper si sare.
Articolul continuă după reclamă

Pentru sos:

  • brânză sau parmezan
  • pătrunjel sau rozmarin.

Spală foarte bine cartofii! Între timp, preîncălzește cuptorul la foc mediu și unge o tavă cu ulei de măsline. Crestează fiecare cartof, nu integral! Oprește-te aproape de bază: vei obține un aspect de acordeon. Apo, introdu între feliile crestate usturoi pisat. Pune cartofii Hasselback la tavă, stropindu-i cu câte o linguriță de unt pe fiecare parte. Presară ulei de masline, sare și piper și pune-i la foc.

Lasă-i să se rumenească bine, o oră, verificând din când în când. După ce i-ai scos de la cuptor, ornează cartofii Hasselback cu bucățele de brânză sau parmezan, pătrunjel proaspat sau rozmarin.

Poftă bună!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Inedit » Rețeta savuroasă din weekend! Cartofi Hasselback cu usturoi