Antena Meniu Search
x

Video Sărbătoare inedită pe străzile din Copenhaga. 1.500 de danezi au alergat înfăşuraţi în instalaţii luminoase

Danezii au găsit un mod spectaculos de a marca sfârșitul iernii. Peste 1.500 de alergători au ieşit la alergat nocturn pe străzile din Copenhaga, unde se desfăşoară în aceste zile Festivalul Luminilor. Şi, pentru a fi în ton cu evenimentul, s-au transformat şi ei în instalaţii luminoase. 

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 10:10

Vezi și

Cu șiraguri luminoase la gât, alergătorii lipsiți de somn au împânzit străzile viu colorate. Nici măcar ploaia nu le-a putut fura distracția. 

Alergătoare: La început eram foarte plouată, dar după am început să mă simt chiar bine. E foarte tare să fiu parte din grup și să văd atracțiile. Chiar frumos!

Sărbătoare pe străzile din Copenhaga

Cei peste 1.500 de alergători au avut de parcurs un drum de aproape 8 kilometri. Traseul a fost presărat cu sculpturi inedite și spectacole luminoase, care au făcut oamenii să uite de distanță. 

Pe acelaşi subiect

Alergător: A fost ca un șarpe gigantic de lumini care a acaparat orașul. S-a simțit de parcă și noi eram parte din atracția turistică, ceea ce e foarte tare. 

Cea mai impresionantă sculptură a luat forma unui soare gigantic, ca simbol pentru sfârșitul zilelor lungi și întunecate ale iernii.

Festivalul luminii din Copenhaga este un eveniment anual. Numai anul trecut, peste 500 de mii de persoane au participat la maraton. Evenimentul va dura până pe 27 februarie.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Sărbătoare inedită pe străzile din Copenhaga. 1.500 de danezi au alergat înfăşuraţi în instalaţii luminoase