Antena Meniu Search
x

Video 2022, anul revenirii marilor festivaluri. "Ne-am dori în acest an să nu mai vorbim despre restricţii"

2022 se anunță un an memorabil pentru iubitorii de distracție. Dacă pandemia se va încheia în următoarele luni, aşa cum susţin specialiştii, evenimentele grandioase ar putea deveni din nou o normalitate. Marii organizatori de concerte şi festivaluri își fac deja planuri pentru vară. Iar publicul abia aşteaptă să petreacă zile şi nopţi.

de Redactia Observator

la 06.02.2022, 09:27

Vezi și

Matei așteaptă ca pe ace concertul artiștilor lui preferați de la Slipknot. Biletul cu loc în primul rând și l-a luat tocmai în 2020, însă evenimentul a tot fost amânat. "Eu mi-am luat bilete cu toţi prietenii mei şi de-abia aşteptăm să vedem cum o să fie. O să ţipăm pe acolo, o să fie gălăgie, frumos tare", spune tânărul.

Nu e singurul nerăbdător, sunt mulți iubitori de muzică dornici de distracţie ca înainte de pandemie. Aşa că marile festivaluri au pregătit concerte cât să compenseze și pentru edițiile trecute. Oferta de anul acesta e pe măsură: Maluma, Sting sau Iron Maiden. La Untold 2022, primele bilete s-au vândut cu o viteză uluitoare: 10 mii în doar câteva ore de la punerea în vânzare, în ciuda preţurilor, care pot ajunge şi la 2.000 de lei.

Se pregătesc noi festivaluri

"Ne-am dori în acest an să nu mai vorbim despre restricţii dar, indiferent de cum vor sta lucrurile până atunci, cu siguranţă evenimentele vor fi o oază de libertate", a declarat Edy Chereji, organizator Untold şi Neversea. 2022 aduce şi festivalul Neversea de la malul mării, după o pauză de doi ani. Şi la Summer Well se simte pofta de distracţie. "Cred că asta se vede cel mai bine în reacţiile pe care le avem pe canalele de social media de fiecare dată când anunţăm un artist nou", a declarat John Varbiu - fondator Summer Well Festival.

În timp ce organizatorii festivalurilor consacrate vor să recupereze, alţii se pregătesc de debut. Out of Office Fest, un eveniment pentru iubitorii de rock alternativ românesc, va fi în iulie la prima ediție. "Ne dorim oamenii să fie dezlănţuiţi şi vor fi ajutaţi de formaţie. Atmosferă impecabilă, sunetişti buni, lumini extraordinare, avem toate ingredientele pentru un eveniment reuşit", a declarat Mircea Fica, iniţiator festival. Trupe precum Byron, Coma sau The MonoJaks sunt așteptate pe scena de la Arenele Romane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » 2022, anul revenirii marilor festivaluri. "Ne-am dori în acest an să nu mai vorbim despre restricţii"