Antena Meniu Search
x

Video "Secretul cel mai bine păstrat din Europa de Est". Munţii Apuseni, în topul CNN al celor mai frumoase peisaje de pe continent

Munţii Apuseni sunt în topul celor mai frumoase 20 de peisaje pe care le are Europa de oferit. Cel puţin asta cred jurnalştii de la CNN, care au întocmit clasamentul. Iată pe ce loc se află lanţul muntos şi ce i-a impresionat pe americani.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 11.10.2021, 08:56

Vezi și

Munţii Apuseni sunt pe poziţia a şasea în clasamentul realizat de cei de la CNN, însă au în faţă doar locuri spectaculoase precum celebrele fiorduri norvegiene sau alte zone muntoase din Grecia, extrem de încărcate de istorie.

Munţii Apuseni, secretul cel mai bine păstrat din Europa de Est

Jurnaliştii celebrului post de televiziune spun că Apusenii sunt secretul cel mai bine păstrat din Europa de Est, dar sunt lăudate şi pădurile străvechi sau peşterile de calcar cu râuri subterane, întâlnite la tot pasul. "Acum, timpul parcă s-a oprit în loc aici şi tot ce îţi rămâne de făcut este să respiri aerul încărcat cu miros de pin sau să priveşti viaţa sălbatică abundentă", mai scriu jurnaliştii americani. Nu este prima oară când frumuseţile naturii din Transilvania sunt lăudate de CNN. În trecut, Cascada Valul Miresei de la Răchiţele sau Lacul Tarniţa s-au aflat pe lista locurilor recomandate de celebra reţea de televiziune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » "Secretul cel mai bine păstrat din Europa de Est". Munţii Apuseni, în topul CNN al celor mai frumoase peisaje de pe continent