Antena Meniu Search
x

Video "Şmecherie, domn'e!". Operaţiune de amploare în Mehedinţi: Struţul din garsonieră a fost mutat la curte

Struţul...pasăre de companie. O familie din Mehedinţi a crescut un struţ...în garsonieră, undeva la marginea oraşului Drobeta Turnu Severin. Vecinii au reclamat că făcea gălăgie. Aşa a ajuns proprietarul să fie amendat cu 3 mii de lei iar pasărea să fie mutată după intervenţia poliţiei şi a celor de la protecţia animalelor.

de Redactia Observator

la 22.01.2022, 19:31

Vezi și

Ca o vedetă, în lumina blitzurilor, un struţ iese dintr-o casă. Scena se întâmplă în Drobeta-Turnu Severin, într-o comunitate de la marginea oraşului. Pasărea era ţinută într-un bloc de locuinţe.  Gura de oxigen o lua direct de la fereastra acoperită pe jumătate cu un covor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reporter:  El avea voie să-l aducă aici? E într-o comunitate. 

Alina Negrescu, DSV Mehedinţi: Nu, nu avea voie. Trebuia să respecte nişte distanţe. Aceste păsări se cresc în adăposturi special amenajate. 

Pe acelaşi subiect

Familia, amendată cu 3.000 de lei

Pe holurile decojite ale blocului, struţul este ghidat de la spate de un bărbat până la duba care îl va duce la vechea locuinţă, la curte. 

Reporter: Unde îl duceţi? 

Alina Negrescu, DSV Mehedinţi: Ca şi îngrijire, animalul, pasarea este corespunzătoare, suprafaţa de creştere nu corespunde. Am decis să mutăm acest animal. proprietarul ne-a declarat că are spaţiu la casă, şi-a amenjat şi am hotărât să-l mutăm.

Corina Moraru, IPJ Mehedinţi: Un cetăţean de 30 de ani deţinea un struţ într-o încăpere dintr-un bloc de locuit. în cauză s-a aplicat sancţiune contravenţională în valoare de 3 mii de lei.

Familia mărturiseşte că s-a ataşat de pasărea pe care o creşte de când era pui. Ar fi mutat struţul provizoriu în garsoniera de la marginea oraşului, până i-ar fi amenajat un ţarc. Astfel de păsări se cresc în condiţii speciale şi la cel puţin 500 de metri de comunităţi locuite. Nu într-o garsonieră.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » "Şmecherie, domn'e!". Operaţiune de amploare în Mehedinţi: Struţul din garsonieră a fost mutat la curte