Antena Meniu Search
x

Din chilie, direct pe plajă! 5 tinere au celebrat în bikini, în faţa călugăriţelor, încheierea stagiului la o mănăstire

Un experiment al unei televiziuni britanice s-a încheiat cu totul neaşteptat. Timp de o lună, 5 fete petrecăreţe au fost ţinute într-un stagiu la o mănăstire.

Un experiment al unei televiziuni britanice s-a încheiat cu totul neaşteptat. Timp de o lună, 5 fete petrecăreţe au fost ţinute într-un stagiu la o mănăstire. La final, au celebrat nebuneşte.

Pentru ineditul experiment, televiziunea britanică Channel 5 a selectat cinci tinere amatoare de petreceri nocturne. Două dansatoare, o animatoare, un model de lenjerie intimă şi o secretară s-au încadrat perfect pe profilul dorit de producători.

Pe acelaşi subiect

Tinerele cu vârstele cuprinse între 19 şi 23 de ani au fost invitate să trăiască o lună la o mănăstire din Swaffham. Au renunţat la alcool, machiaj, telefoane de fiţe, cheltuieli nebuneşti şi partide de amor şi au fost nevoite să urmeze un trai auster.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La finalul stagiului însă, fetele s-au dat din nou în spectacol. Sub privirile călugăriţelor, s-au dezbrăcat în bikini şi s-au aruncat în mare. Aşa cum arată imaginile difuzate de televiziunea britanică, măicuţele au zâmbit la dezlănţuirea celor 5 tinere.

Sursa: Dailymail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Din chilie, direct pe plajă! 5 tinere au celebrat în bikini, în faţa călugăriţelor, încheierea stagiului la o mănăstire