Antena Meniu Search
x

Tratamentele naturiste miraculoase ale Părintelui Arsenie Boca

O mărturie despre Părintele Arsenie Boca a uimit o lume întreagă. Un prieten apropiat al sfântului Ardealului a dezvăluit leacurile pe care preotul le-a dat unor credincioși pentru a se trata de boli

O mărturie despre Părintele Arsenie Boca a uimit o lume întreagă. Un prieten apropiat al sfântului Ardealului a dezvăluit leacurile pe care preotul le-a dat unor credincioși pentru a se trata de boli. Cazurile sunt prezentate pe larg în rândurile de mai jos:

O femeie avea pietre la fiere şi a mers la părintele Arsenie

Era programată pentru operaţie încă părintele i-a spus ” mă, nu te du la nici o operaţie; tu fă ce-ţi spun eu. Când te duci acasă să te duci să îţi cumperi şi să îţi face ceai de limba cerbului cu coajă de portocală, dar neîndulcit. Bea aşa timp de câteva luni, 2-3 luni, bea aşa în loc de apă şi apoi du-te la control.” Ceaiul acesta zdrobeşte pietrele şi le transformă în nisip. O piatră localizată la fiere nu se poate elimina decât zdrobită şi cu acest ceai se zdrobeşte pe cale naturală. Să încerce toţi care au probleme cu fierea şi să vadă cum se vor simţi.

Părintele cunoştea medicină şi de multe ori ne spunea că „transpiram” din cauza că nu ne funcţionează bine rinichii. Îi spuneam că îmi cade părul, iar el ne dădea remedii, că şi părul trebuie să se hrănească şi ne spunea să facem gălbenuş de ou cu ulei de ricin şi să ne spălăm capul şi să-l clătim cu oţet de mere. Totdeauna ne dădea soluţii la probleme de sănătate.

Altădată a venit un bolnav de plămâni şi Părintele i-a zis să ia hrean plămădit cu miere de albine, spunându-i că „Cel ce a făcut cerul şi pământul e în stare să lipească o piele ruptă”. Dacă împiedici un guturai prin medicamente îl transformi în alte primejdii. Lasă fazele obişnuite ale bolii că-i cel mai bun leac al ei(al bolii). Ferirea de frig ajunge.

Mersese la Părintele o femeie din Făgăraş (d-na Burlea) destul de în vârstă, care avea probleme cu ochii (cataractă), dar ajunsă în faţa lui, femeia a uitat pentru ce a venit la dansul. Părintele o întreabă: “Care-i baiu’ mă femeie?”, iar ea îi răspunde: “Păi Părinte, am venit aşa, că să va văd,”. Părintele o întreabă : “N-ai venit pentru asta, mă! Nu ai venit pentru ochi?”. Bătrânică îi răspunse: “Vai Părinte, mă iertaţi, dar chiar pentru asta am venit la sfinţia voastră”. Părintele Arsenie îi spune: “Mă, şi ce ţi-au spus doctorii? Să te duci şi să te operezi. Aşa-i?”. “Da, Părinte”. “Mă, îi spune Părintele, să nu te duci la operaţie, că o să rămâi oarbă. Să faci ce-ţi spun eu. Primăvară, să pui o sticluţa la vită de vie, şi din seva pe care o aduni în sticluţa, să iei câteva picături cu pipetă şi să-ţi pui în ochi şi nu o să mai ai nevoie de operaţie”. După un timp m-am întâlnit cu femeia şi cu adevărat nu a mai fost nevoie de intervenţie chirurgicală, pentru că îi trecuse cataractă cu seva de la vită de vie, precum îi spusese Părintele.

Ce spunea Arsenie Boca despre cancer

Arsenie Boca credea că fiecare boală e cauzată de păcat. „De obicei, pătimesc de cancer cei ce nu postesc niciodată. Cancerul încă n-are leac şi apare fără alte explicaţii, decât că o frână pedepsitoare a desfrânării stomacului. Se vede că prin el se pedepseşte lăcomia mâncărilor şi obârşia desfrânării. Cancerul, această misterioasă anarhie celulară, mi se pare că vine tot cam din aceleaşi pricini din care vine şi o anarhie socială, tot un dezechilibru dovedeşte în vreo zona necunoscută a organismului, sau vreo slăbire în serviciul de siguranţă al sistemului nervos. Bănuiesc despre roiul celulelor canceroase că au chiar o altă formă cromozomică; în tot cazul recesivitatea e sigură”, obișnuia să spună Sfântul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Tratamentele naturiste miraculoase ale Părintelui Arsenie Boca