Antena Meniu Search
x

Un calcul simplu! Data de naştere îţi spune totul despre tine

Deşi nu v-aţi fi gândit niciodată, data de naştere spune multe despre personalitatea noastră. Astfel, cu cât știi mai multe despre aceasta, cu atât cresc șansele să afli căror provocări trebuie să le faci față

Deşi nu v-aţi fi gândit niciodată, data de naştere spune multe despre personalitatea noastră. Astfel, cu cât știi mai multe despre aceasta, cu atât cresc șansele să afli căror provocări trebuie să le faci față

Calculul este destul de simplu: adună toate numerele din data nașterii, până când nu mai rămâne decât o cifră.

Exemplu:

11. 10.1989

11 + 10 + 1989 = 2010

2+1 = 3

Ce a ieşit?

1. Ești original

Vii mereu cu idei noi și nu te lași până nu le pui în aplicare, fiind uneori încăpățânată. Îți place să iei inițiativă, motiv pentru care ai toate șansele să devii șefă. Îți face plăcere să arăți tuturor că ești cea mai bună în tot ceea ce faci. Învață să asculți și ideile altora, pentru că este posibil să fie mai bune decât ale tale.

2. Ești pacifist

Ești conștientă de nevoile și de starea de spirit a celor din jur și de multe ori te gândești la ceilalți în detrimentul tău. Ești o persoană căreia nu-i place să fie singură, făcându-ți plăcere să fii înconjurată de prieteni. Pentru că ești timidă, trebuie să înveți să te apreciezi mai mult și să-ți exprimi opinile fără teamă.

3. Ești sufletul petrecerilor

Ești creativ, sociabil și romantic. Ai tendința de a începe multe lucruri, dar nu reușești să le duci pe toate până la capăt. Ești foarte popular și idealist.

4. Te opui schimbărilor bruște

Ești o persoană sensibilă, tradițională, îți place rutina și ordinea. Acționezi doar atunci când ai înțeles pe deplin ceea ce trebuie să faci. Chiar dacă lucrezi din greu, nu te plângi niciodată și-ți place să-ți petreci timpul liber în natură.

5. Ai propriile convingeri

Ești o persoană curioasă, îți asumi riscuri, te entuziasmezi repede și nu-ți place rutina. În schimb, nu-ți scapă nicio oportunitate de a învăța din orice situație. Gândește-te de două ori înainte de acționa.

6. Ești o fire romantică

Pentru ţine familia este pe primul loc. Acțiunile membrilor ei influențând deciziile tale. Îți place să ai grijă de ceilalți și să-i ajuți ori de câte ori au nevoie. Ești o fire loială, îți place arta și muzică și pentru tine prietenia e un lucru sfânt.

7. Ești o persoană inteligentă

Îți este greu să accepți lucrurile așa cum sunt ele și pui tot ce afli sub semnul întrebării. Nu te grăbești niciodată când trebuie să iei anumite decizii, ori când trebuie să-ți duci la îndeplinire sarcinile la locul de muncă.

8. Ești o persoană descurcăreață

Ai planuri mărețe și vrei să duci o viață bună. Pentru că ai o funcție de conducere, ai în subordine oameni. Este bine să înveți să iei deciziile pe cont propriu și să pui pe primul loc nevoile tale, mai degrabă decât să iei decizii doar pentru că așa vor ceilalți.

9. Ești o persoană altruistă

Ești o fire grijulie și generoasă, făcându-ți plăcere să-i ajuți și pe ceilalți. Datorită farmecului nu ai nicio problemă în a avea mulți prieteni. Pentru că ești o persoană schimbătoare, oamenii din jurul tău le este greu uneori să te înțeleagă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Inedit » Un calcul simplu! Data de naştere îţi spune totul despre tine