Antena Meniu Search
x

Video Una dintre cele mai importante competiţii pentru feline din Europa are loc la noi în ţară. A fost omologată prima pisică cu origini româneşti

Cele mai frumoase pisici din Europa îşi dau întâlnire în acest weekend la Timişoara. 200 de feline din 8 ţări participă la cea mai importantă expoziţie de profil. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 03.02.2024, 15:22

Vezi și

Harris, una dintre cele mai mari pisici din competiţia de la Timişoara, are în jur de 12 kg iar cei care se ocupă de el spun că mai are şi când să acumuleze. A venit recent de la jurizare şi are nevoie de odihnă, este imposibil să îl ţi cu o singură mână. La competiţia de la Timişoara avem peste 200 de pisici din 21 de rase şi mai multe ţări. Norvegiana de pădure este pregătită să fie arătată la televizor.

Pisicile pot fi vizite şi admirate la evenimentul de la Timişoara până mâine seară. Au venit aici arbitrii internaţionali. Competiţia aceasta este una dintre cele mai importante din Europa. Astăzi vom vedea şi singura pisică cu origine româneşti care a fost omologată. Este specifică acestei zone de vest a ţării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Preferati ca pentru masa de Paşte să preparati cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Una dintre cele mai importante competiţii pentru feline din Europa are loc la noi în ţară. A fost omologată prima pisică cu origini româneşti