Antena Meniu Search
x

Horoscop 5 – 11 martie 2018. Previziuni astrale pentru toată săptămâna

Horoscop 5 – 11 martie 2018: se anunță o săptămână care poate fi solicitantă la serviciu, dar tensiunea poate fi compensată dacă îi aveți aproape pe cei dragi.

Horoscopul săptămânii 5-11 martie vine cu vești bune pentru mai multe zodii - pixabay.com

Horoscop 5 – 11 martie 2018: se anunță o săptămână care poate fi solicitantă la serviciu, dar tensiunea poate fi compensată dacă îi aveți aproape pe cei dragi.

Previziunile astrologice din această săptămână sunt favorabile financiar pentru Săgetători. Peștii și Leii trebuie să fie precauți.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie 2018 pentru Berbec

Dacă vă gândiți că aveți nevoie de cineva care să vă explice cum stau lucrurile într-o anumită problemă care vă roade, aveți toate șansele să găsiți în aceste zile. Este o săptămână bună pentru a vă reînnoi angajamentele făcute. Aveți grijă, în schimb, să nu exagerați cu generozitatea, că s-ar putea să vă coste prea mult.

Pe acelaşi subiect

Este, de asemenea, un moment prielnic pentru a vă rearanja anumite elemente din viață, cu care, până acum, v-ați împăcat cu gândul că așa ar trebui să fie.

Numerele norocoase pentru Berbec: 49, 59, 4, 1, 39 

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie 2018 pentru Taur

Unii oameni din jurul vostru sunt imprevizibili și evazivi: atenție la ei, vă pot aduce probleme! O cheltuială surpriză s-ar putea să apară în aceste zile, dar s-ar putea să merite investiția. Creativitatea voastră este la cote maxime, așa că aveți ocazia să fiți în centrul atenției. Însă horoscopul vă recomandă să nu aveți așteptări mari de la voi într-un timp scurt, pentru că riscați să vă aruncați în aer șansele de succes. Aveți încredere în vor, dar, în același timp, respectați-vă! Și nu vă bazați foarte mult pe loialitatea prietenilor, în această săptămână, atunci când trebuie să faceți ceva. O rudă mai tânără sau o cunoștință apropiată v-ar putea aborda zilele acestea, ca să vă ceară sfatul.

Numerele norocoase pentru Taur: 71, 90, 38, 13, 10 

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie 2018 pentru Gemeni

Previziunile astrologice din această săptămână arată că e mai bine să lăsați în urmă trecutul, ca să puteți merge înainte! Puteți câștiga bani dacă munciți la proiectele și investițiile voastre. Nu-i lăsați pe cei din jurul vostru să vă oblige să luați o decizie pe care nu sunteți pregătiți să o îndepliniți. De asemenea, spre mijlocul săptămânii, e bine să vă controlați temperamentul și să vă concentrați asupra a ceea ce puteți face, nu asupra a ceea ce nu puteți face! Spre sfârșitul săptămânii este posibil să bateți palma pentru o înțelegere. Înainte să o încheiați, însă, e bine să vă asigurați că este exact ceea ce doriți și că nu oferiți prea mult la schimb. Și nu uitați să vă țineți promisiunea pe care ați făcut-o unei persoane apropiate!

Numerele norocoase pentru Gemeni: 96, 91, 56, 30, 37

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie 2018 pentru Rac

O tensiune de natură psihologică ar putea fi prezentă la începutul săptămânii. Horoscopul vă recomandă să vă controlați emoțiile atunci când aveți ceva de făcut: nu gândiți cu inima, ci cu mintea! Vedeți partea pozitivă a lucrurilor și încercați mereu să ajungeți la un compromis care poate mulțumi pe toată lumea. Se pare că ați scăpat, în sfârșit, de o perioadă deficilă și extrem de delicată. Atitudinea voastră față de cei din jur e plină de energie și angajament. Rezervați-vă însă timp ca să vă organizați bine agenda! S-ar putea, de asemenea, să faceți niște schimbări în relația cu partenerul. Atenție, e bine să vă feriți de oamenii care obișnuiesc să preseze.

Numerele norocoase pentru Rac: 11, 34, 85, 16, 40

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie 2018 pentru Leu

Ce este valoros pentru voi s-ar putea să nu fie pentru alții, și invers! Așa că, cu cât înțelegeți mai repede aceste diferențe, cu atât mai bine. Unii oameni din jurul vostru sunt dispuși să vă acorde sprijinul, în timp ce alții sunt mai precauți. E bine să spuneți cu convingere un DA, dacă cineva din anturaj vă sugerează să ieșiți în aceste zile în oraș. Horoscopul vă recomandă să aveți grijă la persoanele care reprezintă o autoritate – să fiți atenți la polițiștii de la rutieră în trafic sau la oficiali guvernamentali dacă interacționați cu ei sau chiar la șeful vostru direct! Luați în calcul săptămâna aceasta și să călătoriți, vă va ajuta să vă faceți noi cunoștințe folositoare și vă va ajuta să vă odihniți. O activitate socială pe care o veți întreprinde la finalul săptămânii va avea un rezultat cu mult mai bun decât ați sperat.

Numerele norocoase pentru Leu: 69, 5, 56, 54, 27

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie 2018 pentru Fecioară

Graba strică treaba la proiectele pe care le faceți pentru prima dată, este atenționarea pentru Fecioare de la Horoscop. Dacă vă gândiți la viața privată, este un moment bun pentru a vă căuta jumătatea, dacă nu ați găsit-o până acum. La serviciu, îndepliniți-vă obiectivele prin metoda clasică, adică prin muncă și iar muncă. Și dați dovadă de răbdare în tot ceea ce faceți și s-ar putea ca rezultatele să fie evidente la mijlocul săptămânii. Cât timp mergeți cu această tactică, nu veți pierde! Activitățile sociale care implică întreaga familie vor fi foarte plăcute. Atenție, este posibil ca în aceste zile să apară o umbră de incertitudine în privința unor direcții în care v-ați propus inițial să mergeți!

Numerele norocoase pentru Fecioară: 28, 17, 80, 21, 18

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie 2018 pentru Balanță

Dați o mână de ajutor celor care nu sunt capabili să-și rezolve singuri problemele, este sfatul Horoscopului pentru Balanțe. Călătoriile sau ieșirile în oraș cu prietenii în aceste zile vor fi foarte satisfăcătoare și vă vor stimula intelectual. Sunteți implicați simultan în mai multe proiecte și, surprinzător, vor veni vești bune în curând! Joi, lăsați lucrurile să meargă înainte și veți fi mulțumiți de ce va ieși. Spre finalul săptămânii veți fi în contact cu idei noi și oameni mai mult ca de obicei și vă vor ține ocupați.

Numerele norocoase pentru Balanță: 1, 98, 60, 76, 39

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie 2018 pentru Scorpion

O întâlnire privată de afaceri va fi un succes pentru Scorpioni, în aceste zile. Concentrați-vă însă și asupra voastră, spune Horoscopul. Astrele vă sunt favorabile în cazul vieții personale în acest moment, așa că nu lăsați să vă scape oportunitățile care vă apar în cale. Luați în calcul să vă schimbați atitudinea față de anumite persoane. De asemenea, în aceste zile veți fi capabili de mari realizări, așa că aveți încredere în voi, iar energia voastră va face tot ce trebuie. Veți simți nevoia în această săptămână și să petreceți mai mult timp și acasă, ca să vă rezolvați problemele mai vechi.

Numerele norocoase pentru Scorpion: 67, 8, 54, 64, 71

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie 2018 pentru Săgetător

Dacă vreți să aveți o realizare, trebuie să dați ceva la schimb, spune Horoscopul către Săgetători. În cazul în care vă simțiți extenuați în aceste zile, nu luați decizii majore și măsurați-vă bine propriile acțiuni înainte de a da vina pe alții. E bine ca, la mijlocul săptămânii, să vă faceți timp pentru a vedea ce schimbări sunt necesare acasă. Și vin și vești bune: aranjamentele legale sau financiare vă sunt favorabile în această săptămână. Spre finalul ei veți primi și informații dintr-o sursă de încredere, care vă vor fi foarte folositoare.

Numerele norocoase pentru Săgetător: 17, 98, 42, 53, 38

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie 2018 pentru Capricorn

S-ar putea să plănuiți în această săptămână o călătorie într-o destinație pe care o vânați de multă vreme sau doar să aveți o ieșire plăcută în compania unui coleg de serviciu. Este bine, totuși, să vă controlați emoțional, calmul vine din interior, nu din opiniile altora. Aveți grijă la ce vă propuneți în aceste zile, evitați să intrați în competiție cu alții, dacă nu sunteți dispuși la compromisuri. În plus, mare atenție: o ofertă care ar fi prea bună ca să fie adevărată s-ar putea dovedi chiar a fi astfel! Și e bine să vă amintiți de ceea ce aveți, nu de ceea ce nu aveți, spune Horoscopul. Este foarte important să vă terminați proiectele vechi înainte de a le începe pe cele noi.

Numerele norocoase pentru Capricorn: 2, 12, 52, 9, 90

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie 2018 pentru Vărsător

Folosiți-vă creativitatea pentru a da calitate lucrurilor pe care le faceți la serviciu și în viață. Sunt mulți care vă apreciază stilul. Pe de altă parte, e bine să nu uitați în aceste zile că unele circumstanțe care par favorabile se pot întoarce împotriva voastră. E o săptămână bună pentru dragoste, socializare, ba chiar să amestecați afacerile cu plăcerea. Dar ar fi bine să lăsați persoana iubită să aibă parte și de independență, recomandă Horoscopul. În această săptămână, trebuie să scăpați de ce e vechi și să îmbrățișați ce e nou!

Numerele norocoase pentru Vărsător: 57, 87, 52, 47, 68

Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie 2018 pentru Pești

Inspectați-vă bine finanțele înainte de a pleca la cumpărături, la mijlocul săptămânii. Evitați să faceți orice tip de angajamente pentru moment, recomandă Horoscopul nativilor din Pești. Și e bine să luați în calcul ideile celor din jur, să nu faceți anumite schimbări acolo unde ceilalți consideră că nu e nevoie. Comunicarea cu ceilalți vă va fi de mare ajutor, iar munca în echipă va strânge și legăturile pe care voi le aveți cu partenerii voștri. În această săptămână, ar trebui să evitați să dezvăluiți ce simțiți sau să împărtășiți secretele voastre cu alții, chiar și dacă vă sunt apropiați.

Numerele norocoase pentru Pești: 46, 15, 70, 21, 18 

(Sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Horoscop 5 – 11 martie 2018. Previziuni astrale pentru toată săptămâna