Antena Meniu Search
x

Video 14 comedianţi, proiect pentru noaptea dintre ani. Accesul pentru Revelionul Online se face pe bază de bilet

"Unde facem Revelionul?" cred că rămâne întrebarea numărul 1 a sezonului. Şi dacă tot există o aşa mare preocupare pentru acest moment, venim noi cu o soluţie. Puteţi să faceţi Revelionul online. Bine, un ceva Revelion Online.

de Redactia Observator

la 21.12.2021, 14:18

Vezi și

Este invitaţia pe care o lansează comedianţii momentului, care ne propun pentru noaptea dintre ani un spectacol plin de umor, că să păşim în 2022 cum trebuie-adică zâmbind. Sorin Pârcălab, Natanticu și Ioana Luiza au filmat un revelion online care va fi lansat pe 31.12 la ora 22. Veţi avea acces la întreg programul, doar dacă vă cumpăraţi bilet. Este acelaşi mecanism ca la spectacolele pe care le organizau online artiştii, când erau restricţii.

Nu mai puţin de 14 comedianţi muncesc pentru acest program. În platoul Observator a venit o parte din echipă: Ioana Luiza, Cosmin Natanticu, Sorin Pârcălab. Vedeţi ce surprize au mai pregătit pentru sărbători din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » 14 comedianţi, proiect pentru noaptea dintre ani. Accesul pentru Revelionul Online se face pe bază de bilet