Antena Meniu Search
x

Alexandra Stan lansează ”Rainbows”, un album plin de culoare: ”Pandemia m-a ajutat să caut melodiile care chiar mi se potrivesc”

Alexandra Stan a scos un nou hit care se apropie de 300 de milioane de ascultări pe Spotify. Şi în acelaşi timp, canalul ei de YouTube a depăşit un milion de abonaţi. Tot acolo găsim şi cea mai recentă piesă a artistei: Tokyo. Piesa se află pe albumul care urmează să fie lansat şi despre care Alexandra Stan spune că este un ”curcubeu de cântece" ("Rainbows" -n.r.)

de Redactia Observator

la 17.11.2021, 13:52

Vezi și

Pe același album se va regăsi și piesa "Come Into My World", realizată în colaborare cu NERVO, faimoasele surori DJ din Australia.

Un videoclip de-a dreptul electrizant şi foarte diferit faţă de cele cu care ne-a obişnuit Alexandra până acum. De fapt, acesta este şi ideea noului album, ca fiecare piesă să fie diferită. În Tokyo, Alexandra Stan ne invită să îi descoperim lumea. 

”M-a ajutat pandemia să îmi dau seama că prioritățile muzicale s-au schimbat. Să prioritizez piesele de suflet, am căutat chiar melodiile care mi se potrivesc, n-am mai înregistrat toate piesele. În pandemie lumea a avut timp, cam toți producătorii și artiștii au avut timp să compună, să își aleagă piesele”, a spus Alexandra Stan.

Ascultă piesa și cum detalii despre lansare în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Alexandra Stan lansează ”Rainbows”, un album plin de culoare: ”Pandemia m-a ajutat să caut melodiile care chiar mi se potrivesc”